milocamia
|
didii, hatepsut, hvala vam puno na ovim informacijama. Pojma nemam šta me čeka gore, da li ću i koliko čekati porod jer prema riječima moje dr.kao nema se više šta čekati, a sad da li će to biti i mišljenje doktora u Ze, to ćemo vidjeti (svakako ću ponijeti dosadašnje nalaze sa sobom). U suštini, neka bude što biti mora, samo da mi bebica bude dobro i zdravo, a vala i jedva čekam da se upoznamo Ne znam da li je hladno u sobama i da li imam potrebe da nosim ogrtač, jer ukoliko i to budem nosila, biće k'o da idem na godišnji čudi me da ne daju unositi stvari u torbi, pa da moram prebacivati u kese, ali eto, valja poštovati procedure. I sreća za tu prodavnicu, pa se može kupiti ukoliko nešto zafali (tipa razonode, sokalica, grickalica), jer sam ja iz Maglaja i koliku bi torbu tek morala ponijeti da sve to nosim sa sobom Drage moje, držite mi fige da današnji i sutrašnji dan izguram, a onda kad stignem u Ze vala nek' me odmah i porađaju ako moraju, samo nek' sam u njihovim rukama. Nisam paničar, ali sam malkice nervozna zbog svega imajući u vidu da mi je prva trudnoća, ali hajde sve to pustim kraju, samo kad pomislim da ću (iskreno se nadam) iduće sedmice ako Bog da držati u naručju svog princa, sva se raznježim i rastopim...tješi me to što je dr rekla da je beba hvala Bogu dobro, ctg je ok, sve ostalo, no kao i plodova voda i posteljica ukazuju na to da bez problema bebica može van, pa vidjećemo... Hvala vam još jednom na pomoći i uputama, ljubim vas