Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam bila u predrađaoni od pola 8 do 11,drzali me na dripu i kao sto sam navela rekla sam da mi zovnu mog doktora jer sam dobila bolove,a nemam nagona.I cim je dosao rekao je da me pripreme za carski rez da se vise ne patim.Jedino je babica govorila otvorena 9 prstiju,a Vi je saljete na carski,al samo sto je niko nije dozivljavao .A od Vas je najvjerovatnije ta doticna ocekivala pare.
Mislim da je se malo popravilo stanje od 2010 kada si ti bila tamo...ali uvijek se vjerovatno moze naici na nekoga arogantnog... a da ocekuju pare...pa nije im mrsko Ja nisam mogla vjerovati kako se to otvoreno gore prica izmedju osoblja a i pacijentica, mislila sam da su diskretni
U svakom slucaju zelim ti puno laksi porod i da se osjecas ljepse nego si prosli put
*07.08.2010* Mamin i tatin princ, blagoslov, život!
*16.03.2013* Mamina, tatina, bracina princeza, naša druga radost!
MaminaBeba, da mozda nije to ona crnokosa doktorica, malo buckasta i dodjavola arogantna i meni se na pregledu pocela derati samo sto sam postavila pitanje, Boze sacuvaj a sestra meni samo ocima da sutim, znaci nije to sad samo jedinstven slucaj nego je ta osoba ocito uvijek takva, znaci nije joj mjesto tu...grozno. Meni je sreca bila sto nije bila njena smjena kad je krenulo....a ja jos je i pri pregledu profulala otvorenost za cetiri prsta, sto je doktor poslije nje ustanovio ha ha ha toliko o strucnosti
Ako mislite na onu nisku doktoricu kovrcave kose ona je meni bila super profesionalna Opet ce mozda zvucati da branim nekoga al fakat na svu srecu nisam imala nekih problema s osobljem A na koju sestru to mislis
Da sad ne nagadjamo ja mislim na doktoricu Sandru, ne znam kako se preziva. A sestra je ona tamo glavna za bebe, mislim da je Bahra, ili tako nesto, pokrivena. Ona uci mame da doje, pa dok ti masira cicu pricat ti kako je ona glavna tu, da ti moze ona sve srediti, da se njoj obratis....itd. al to svakoj mami posebno sapce hahaha joj kako je bila smjesna. A kad joj stavis u dzep njen jedini komentar je: to mora biti halal i to je to, nema cak ni hvala
Storm jest na nju mislim, na tu doktoricu. Dr. Sandra Knežević. A nije imala kovrčavu kosu, jedino ako se nakovrčala Didi kad si se ti porađala. Snađe li mene ovaj put, ostat će bez nje, bila kovrčava ili ravna, postat će ćelava.
Ma sigurna sam da je to ta doktorica,niza, sada ima duzu valovitu kosu... Ona me je pregledala i meni eto nije bila strasna (hmmm ja sam onda stvarno imala srece) A porodila sam se u septembru prosle godine
A za tu sestru govoris e sa njome ja i nisam imala neki kontakt, meni su pomagale u dojenju neka plave kose starija (ne pamtim imena ) i jos neka skroz mlada sestra i stvarno su se trudile
E draga sretno ovaj put da aBd bude punoooo ugodniji boravak gore i sto kraci naravno
< Poruku je uredio didii -- 24.2.2013 22:27:12 >
Evo mene sa najfriškijim vijestima. Ja sam se ovaj put iz rodilišta vratila oduševljena! Osoblje je bilo krasno! Dr. Bojan me porodio zajedno sa babicom Fadilom!! Oboje su krasni zaista! Sve je bilo brzo gotovo, oni su mi davali veliku podršku, ja ih slušala, ma ljepota. Budućim mamicama želim da prođu kao i ja ovaj put! Svi su bili nasmijani, ljubazni!
Evo mene sa najfriškijim vijestima. Ja sam se ovaj put iz rodilišta vratila oduševljena! Osoblje je bilo krasno! Dr. Bojan me porodio zajedno sa babicom Fadilom!! Oboje su krasni zaista! Sve je bilo brzo gotovo, oni su mi davali veliku podršku, ja ih slušala, ma ljepota. Budućim mamicama želim da prođu kao i ja ovaj put! Svi su bili nasmijani, ljubazni!
Čestitam draga moja...Drago mi je da si u bolnici našoj Zeničkoj tako fino prošla....Daj Bože da svakoj trudnici tako bude na porodu kao tebi...Sve čestitke od srca...
Hvala drage moje žene. I ja želim svakoj lijepo iskustvo! Obje smo super, iz bolnice sam se vratila oporavljena, odmah sam sve mogla raditi, niko mi ne pomaže. Danas nam je 9 dana u dobar čas. :)
Da sad ne nagadjamo ja mislim na doktoricu Sandru, ne znam kako se preziva. A sestra je ona tamo glavna za bebe, mislim da je Bahra, ili tako nesto, pokrivena. Ona uci mame da doje, pa dok ti masira cicu pricat ti kako je ona glavna tu, da ti moze ona sve srediti, da se njoj obratis....itd. al to svakoj mami posebno sapce hahaha joj kako je bila smjesna. A kad joj stavis u dzep njen jedini komentar je: to mora biti halal i to je to, nema cak ni hvala
Par dana pred porod zavrsila sam u zenickoj bolnici pa samo da prenesem pozitivna iskustva za dr. Malika Sestica Covjek je ekstra, nemam rijeci, prvi put me u zivotu vidio i nije dobio nista u dzep sto me jos vise ostavlja bez rijeci hehe. da zivim u zenici definitivno bi bio moj dozivotni ginekolog
Drage , nova sam na forumu, pa pozdrav za sve clanove, zanima me da li mi neka od vas moze dati broj od Dr. Malika Šestića, naime bila sam kod njega na pregledu a izgubila sam njegov broj, inaće sam upravo u 7 mjesecu trudnoće. Pozdrav za sve vas..očekujem pozitivan odgovor..
Hvala na informaciji, mislila sam da ce u julu na godišnji, ali eto ipak pričekat ću još malo ppa ću kontaktirati medicom, nadam se da cu tako dobiti njegov broj..a ja sam mu isla na pregled u bolnicu kada je bio dezurni..u svakom slucaju hvala .. :)
A super, da mislim da mi je poznat broj, pa nadam se da ću na pregled eto kad dodje sa godišnjeg..ostalo je još malo, manje od 3 mjeseca i moje malo čedo je tu...:D Lijep pozdrav za sve i Hvala Vam..
pozdrav svima, ovo mi je prva trudnoca, porodit cu se vjerovatno u kb zenica pa bi voljela znati kakva je procedura, sta kad te prime, sto smijes od stvari unijeti, jesu li obavezne njihove spavacice, kako ide sam tok poroda, itd?
pozdrav, evo malo pomoci za buducu mamu. Ovako od stvari poneses stvari za licnu higijenu. Ako dolazis ranije i trebas da lezis imas svoju spavacicu, ali ako ides na porod odmah i prelazis na porodiljno onda koristis njihove spavacice, koje nisu iskreno lose. Svoju odjecu po muzu vratis kuci.Ja sam rodila na carski tako da noc prije su radili klizmu, i ujutro cekala da mi kazu kada sam na programu. isla onda u predradjaonu gdje su mi carape (protiv tromboze) navukli. I onda u salu. Sala lijepa bila, cak i muzikica neka bila :). Tamo se skines, prije toga imala sam njihovu spavacicu koja nije bog zna sta, ali posluzi svrsi. Legnes na sto u sali i dok ti daju anesteziju razgledas malo :) Meni to nije bilo nesto sokantno, nije tako grozno. I to je to. Kada ti donesu bebicu sve drugo padne bas u drugi plan.Mame koje su imale prirodan porod mogu da ti pomognu koja je kod njih procedura bila. Tebi sretno i da ti iskustvo bude lijepo.......
hvala puno na informacijama, obzirom da sam prvorotka i zivim daleko od zenice, a tamo se moram poroditi, ove informacije mi stvarno puno znace.. moram jos pitati, jer sam svasta citala i cula, da li dozvoljavaju torbe, ili stvari moras onako u kesi ponijeti??