ivannna -> RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo (22.8.2011 20:14:06)
|
Draga Hmela predpostavljam da je ovo pitanje bilo namijenjeno meni :). Evo ukratko nakon nesto manje od godinu neuspjelih pokusaja neuspjelih pokusaja na gin pregledu ustanove mi da imam čokoladnu cistu (endometriom) na lijevom jajniku vel. 1 cm, odlučimo se na dalje pokusavanje i praćenje, par mjeseci nakon toga zatrudnim ali imala missed ab. u 9 tjednu jer se plod nije razvijao dalje, završi kiretažom. Onda par mjeseci čuvanja, pa opet pokusaji i nista, onda cista već narasla na 3 cm, preporuče mi dr.godinjaka, kod njega par mjeseci klomifena, jedna biohemijska trudnoća i odmah poslije laparoskopija (uklonjena cista sve ostalo ok), nakon toga par mjeseci dabrostona, pa par mjeseci klomifena, treći bio uspješan [sm=rozacrtici.gif] :). I eto nas sad smo 4-ti mjesec sutra je kotrola i nadam se da će sve biti ok (inače cijelo vrijeme umirem od straha kako će sve proći). Sve ukupno oko 3 godine pokusavanja. Hmela sta god te interesira slobodno pisi na pp, bit će mi drago pomoći ako mogu Sretno svima [sm=bravo.gif]
|
|
|
|