Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 3.12.2010 13:42:30
san4
Cao cure!Ja sam danas isla po patohistoloski nalaz,a onda kod dr Godinjaka,pa sam samo htjela da vam kazem novi broj za narucivanje,a gdje je inace sesta Izeta.Broj je 250-254.Pozdrav!
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 3.12.2010 15:44:10
ena0002
IZVORNA PORUKA: acudesa
sad sam pricala sa godinjakom i rekao mi da dodjem u pola 8, ja ga ne skontah jel ujutro ili veceras?? help! stid me da zovem ponovo
Ako treba da ides na Kliniku onda ujutro garant....mozda ti i kasno odgovaram ali tek sam sad vidjele. Regi mozda da ti jetrva ode kod njega privatno...pa ako sta on bude bolje na Klinici mogao odraditi, obzirom da im je sad sve najnovija oprema, rece joj da dodje gore...ali svakako neka od epo njegovo misljenje. Munjeviti juric sta znam pa opet idi Godinjaku.....narocito ako je prvi put bilo uspjeha ....ima kod njega dosta zena sa sekundarnim sterilitetom San hvala za broj
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.12.2010 18:54:51
hmela
E drage moje bila sam i ja kod dr.Godinjaka i poslije one dr.sam baš heppy i tek sada se abd nadam nečemu. Super je prošlo,bila je jedna mala anamneza o meni(koliko imam god.koliko sam u braku,koliko pokušavamo,di sam se liječila,šta sam pila od terapije i sl)Onda me je pregledao i rekao da je sve ok.
Na ultrazvuku koliko ja vidim pišeuterus 56,4 x 36,4 mm Endometrium 5,5 mm; Desni ovarium 29,9 x 21,4 mm; Lijevi ovarium 33,8 x 20,7 mm; Može li mi neko reći (pošto ga nisam pitala od silnog uzbuđenja i neke pozitivne treme jel ok sve ovo)
Čini mi se da papa test nije radio.
I rekao mi je da 8 dan ciklusa uradim hormonalni status,a 22-gi dan progesteron i prolaktin ,također da uradim briseve cerviksa na :Chlamidiu trachomatis, Mycoplasmu hominis,Ureaplasmu urealiticum.I pored toga muž da ponovi Spermatogram . E sada za ovo moje mi je rekao da trebam dobiti uputnicu od mog ljekara i to ću obaviti,al nije mi rekao za muža dal i njemu treba uputnica da li neko zna. Eto drage moje ako možete da mi odgovorite na ova pitanja i kako se ovi nalazi rade i gdje sada jer je sve to premješteno,da li se prije moram naručiti kad dobijem uputnicu.Unaprijed velika velika hvala.
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.12.2010 18:59:41
Almaa
drago mi je sto su ti pozitivna iskustva, kod tebe je dr. uradio mjerenja uterusa i ovarija, koji su u granicama normale, sto se tice uputnice i tvog i nalaza tm to bi trebalo na jednu uputnicu da se radi na GAK-u, jeli ti rekao gdje da radis nalaze?
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.12.2010 19:02:05
hmela
Kaže kod nas gore
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.12.2010 19:57:00
san4
Eto,najvaznije ti je rekla Almaa,znaci javi se sestrama osmog dana ciklusa i ostalo je sve lako,bit ce ti jasnije.Samo,ne znam je li ti dr.rekao,kad dodes na kliniku prvo ces od sestara dobiti listu onoga sto je doktor predvidio da se radi i sa tim ces na blagajnu i mislim da se placa oko 120 km.Nisam bas sigurna u iznos,neka me neko ispravi ako grijesim.Rekoh,samo da budes spremna!Pozdrav!
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.12.2010 21:57:44
hmela
čula sam da se plaća 120km za sve to vjerovatno,a može li mi neko reću osim lab.nalaza krvi kako se ovi ostali rade. Znači ne trebam se naručivati samo otići kad to sve bude,hvala vam puno
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 8.12.2010 15:08:38
san4
Almaa,isla sam danas na kontrolu poslije laparoskopije.Definitivno je bolje,barem ordinacija gdje je doktor jer tu sam jedino bila.Ali,sistem rada je isti.Doktor bio u sali,mi cekale i onda brzi pregledi.Opet sve isto!On je najbolji,ali stvarno je pre zauzet.
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 8.12.2010 20:22:34
sar@
Može li mi neko objasniti koja je procedura kada se prvi put želi pregled kod dr.Godinjaka?Treba li uputnica od ljekara porodične prakse ili šta?Koliko dugo se čeka da se dođe kod njega?Puno hvala unaprijed za odgovor.
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 8.12.2010 21:43:34
vjestica
treba ti velika uputnica od ginekologa iz DZ (sa tom uputnicom radiš sve prve nalaze - papa, briseve, hormone i tm spermiogram) a za dalje kontrole idu male uputnice prvi pregled se čeka po par mjeseci (dalje ide brže) zato je bolje prvi pregled obaviti privatno, jer skratiš čekanje privatno je ja mislim pregled 50 km (to će ti bolje znati vcure koje su ile privatno kod njega sretno btw ja zahvaljujući njemu imam svoju princezu
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 8.12.2010 21:45:23
hmela
ja sam u ponedjeljak kod njega bila privatno na termama Pregled super,ja sam se malo bila prepala al sasvim je uredu čikac.Uzme ti anamnezu,malo poričate,onda te pregleda i ultrazvučno te pregleda.Meni nije radio papa test čim mi nije rekao da dodem po nalaze i sl.Poslije mi je napisao šta trebam od nalaza povaditi i da onda opet dođem kod njega.Eto to je to za sada.Platila sam to sve 80KM
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 8.12.2010 21:46:42
hmela
da li ti znaš ko te riseve gore radi,da li dr.godinjak ili neko drugi ???
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 8.12.2010 21:53:37
hmela
a sori di se ta kolposkopija radi jel to sada na jezeru.Gore sam napisala šta bi sve trebala raditi jel znaš di se ti moji nalazi rade odprilike i da li se neki od njih možda ti radila ???? please
< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.12.2010 12:01:44 >