Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 25.11.2010 13:17:24
vjestica
ako je takva doktorica, onda si trebala odmah naći drugu Zulfo nije pričljiv, odgovoriće ti ako ga pitaš, kod njega ćete oboje uraditi nalze i prema nalazima će ti reći šta dalje trebaš raditi
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 25.11.2010 13:19:41
hmela
hvala od srca ti hvala puno hvala .Čovjek se nada svaki put kod nje al džaba štaš to je tako kako je.Samo molim Dragog BOga da mi pomogne kod njega i da to brzo bude sve.KOliko je tebi trajao proces svega toga mislim te terapije do začeća ako se smije znati ????
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 25.11.2010 13:23:38
vjestica
oko 2 godine sam išla kod njega - prvo pretrage, pa terapija zbog papa testa, pa laparospija, pa ciljani odnosi, pa inseminacija (druga mi je uspjela) ima žene koje u puno duže kod njega idu,a ima i koje brzo zatrudne, sve je to individulano budi stpljiva jer ne ide to tako brzo, samo ne gubi nadu
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 25.11.2010 13:29:13
hmela
hvala draga moja neću javim se kad prođe prvi pregled hvala puno puno puno puno do neba na savjetima
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 28.11.2010 16:16:36
san4
Evo opet mene! Ja bih trebala na kontrolu nakon laparoskopije i histeroskopije kod dr Godinjaka.Patohistoloski nalaz jos nije gotov.Ja mislim da ce sutra biti.Barem se nadam.E,sad,kad idem na kotrolu na kliniku da li mi treba uputnica i ko mi daje uputnicu,ginekolog ili ljekar porodicne medicine!?I narucujem se kod sestre Izete,zar ne?! Molim djevojke koje su prosle ovo,ako mogu da mi odgovore!
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 28.11.2010 17:00:50
vjestica
svaki put ti treba uputnica (osim za folikulometrije, kad ti Izeta stavi 2 na jednu uputnicu) kod Izete se naručuješ,a uputnicu ti daje ginekolog iz DZ (osim ako ti da tvoj porodični jekar, mada oni u pravilu ne daju, nego ginekolozi)
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 28.11.2010 22:34:36
hmela
sabas imam jedno privatno pitanje pa se pitam bil'ti mogla pisati???
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 28.11.2010 23:06:26
hmela
postavila bi privatno pitanje nekome ko je već bio kod dr.godinjaka
RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk... 28.11.2010 23:35:49
hmela
zdravo jesil dobila moje poruke
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 30.11.2010 13:56:07
hmela
zdravo malena27 RR evo imam nekoliko pitanja za tebe ukoliko si bila kod dr.godinjaka da li ti je pomogao i ako jeste koliko je taj proces trajao.Unaprijed hvala
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 30.11.2010 14:00:28
hmela
aha hvala u svakom slučajui sorry al nadam se da si uspjela
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 30.11.2010 14:13:39
hmela
želim ti da brzo uspoješ pa nam javni :)
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 30.11.2010 14:52:18
hmela
da da u ponedjeljak kod Godinjaka u 16: 45h.javim kako je bilo
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 30.11.2010 23:33:38
hmela
baš ste zlatne hoću svakako odma poslije :)
RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 1.12.2010 11:24:25
regi
cure,je li idete DR Godinjaku privatno? kazite mi,posto nisam iz Sa,je l on dobar dijagnosticar? moja jetrva ima zacepljene jajovode, i isla je ,onako rutinski pregled,kod drJadranke.ona je samo rekla da se jedan jajnik vidi i da je on policistican,drugi se ne vidi i vjerojatno nije ni funkcionalan,rekla joj je da iam "presavijenu " matrnicu,te da su joj jajovodi puni neke plazme(tecnosti). ehmoni planiraju u MB,ali ako je ta tecnost hydrosalpinx,onda sam citala da je ta tecnost toksicna i sprjecava implantaciju,te da je prije vTO najbolje odstraniti takve jajovode. razgovarale smo nas dvije i ona bi isl ana konsultacije u MB,neka Vlaisavljevic vidi stanje i kaze sta i kako,jer je rizicno ovako naslijepo,ali bi prije toga nekom dobrom dr.u koji bi pogledao jajovode i rekao je li hydrosalpinx ,ima li potrebe odstraniti jajovode ili ne...moze se osloniti na Godinjaka (isla bi mu privatno) da ce to odraditi kako treba(stvarno nam treba neko extra strucan) ili predlazete nekog drugog?bilo bi odlicno d aje taj dr istovremeno specijalista za neplodnsot