|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko...
4.6.2009 10:36:25   
lara2009
draga nemoj to trpiti to boli i pecka...najbolje je odi kod ginekologa imaš clarus na skenderiji...tamo ima fina dr

imaš varijantu kupit na svoju ruku CANESTEN vagin hoćes po 3....12 km  ili samo jedna vaginaleta od 500 mg a uz to se mazi isto kremom kanesten po koki

nistatin ti je isto kao i canesten

uz to ko dodatnu da si 100% sigurna popiješ jednu tableticu FUNZOL ...sve to možes kupiti u apoteci

a pregled košta do 50 km ...bez ultrazvuka...i najbolje ti je odi

ima more vaginaletica tih protiv gljivica to ti svaka žena 3 godišnje ima

ima poliginax on uz protiv gljivica ima i antibiotsku komponentu...12km je jedan paket moraš potrošiti 2

SAMO NEMOJ IMAT ODNOSE DOK KORISITIŠ VAGINALETE JER TI SE ONDA SVE TO VRAĆA I NEĆE TE PROĆI

Ako imaš knjižicu odi kod dr opće prakse u porodičnu medicinu

(odgovor članu sarajcica)
Neposredna veza do poruke: 451
4.6.2009 10:42:57   
lara2009
ja sam bila prvo u klarusu 2005, pa kod dr dizdarević zuhre, pa kod mehmedbašića (Krivu mi diagnozu postavio) dok nisam otišla kod prof jadranke koja mi je rekla odi kod zulfe na terme ...eto vozala se tamo vamo 3 godine po dr i ništa...

kod zulfe otišla na terme kaze imaš cistu, povadi nalaze dođi, ja ih izvadila za 10 dana .. kaze dođi da zakazemo laparoskopiju ja došla sutra na kliniku , kaze laparaskopija za 7 dana ... dakle nije moglo brže i boljeeee...sve riješeno za 15-20 dana ... a niko nije intervenisao nista

zulfo je ekstra čiko

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 452
4.6.2009 11:58:54   
ena0002
IZVORNA PORUKA: lara2009

kod zulfe otišla na terme kaze imaš cistu, povadi nalaze dođi, ja ih izvadila za 10 dana .. kaze dođi da zakazemo laparoskopiju ja došla sutra na kliniku , kaze laparaskopija za 7 dana ... dakle nije moglo brže i boljeeee...sve riješeno za 15-20 dana ... a niko nije intervenisao nista

zulfo je ekstra čiko

Jeste u pravu si, stvarno hoce pomoci i bez ikakvih intervencija. To me interesovalo,za te ciste znaci vidio ih na uzv. Haj sad se ti fino odmaraj i da nam sto prije ostanes user posted image .
Moracu ja sa cika Zulgfom popricati da ubrzamo stvari user posted image user posted image user posted image , ili laparo ili stimulacija, pa neka izabere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara2009)
Neposredna veza do poruke: 453
4.6.2009 19:00:27   
lara2009
ne znam kakvi su ti inače nalazi koliko dugo pokušavaš zatrudniti

al iskreno bolje ti je prvo laparo ako imaš nešto...prvo da se dovedeš u stanje zdravo

pa ona možeš gurat stvari

meni je on nudio ako nećeš da ostraniš cistu možemo klomifen- slimulacija jajnika ili inseminacije... al sve bi to bilo naćoravo ... mozda uspije mozda ne...a vjerujem da bi mi svaki neuspjeh bio frustrirajući... ovako sve prepreke otklonjenje...
pa cemo malo probat jos 4-5 mjeseci prirodno... pa onda vidjeti ako ništa ne bude onda nek nas čim još pogura

meni je to pametnija logika

ne znam kakvi su tebi nalazi

helem big hug

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 454
5.6.2009 12:07:09   
ena0002
Ma kod mene je neznam ni sama sta user posted image Imala sam mikoplazmu, a citala sam da se od nje znaju stvoriti priraslice. Ma jednom je on meni spomenuo laparo, ali nije nigdje zapisao, pa mi je nakon toga spominjao i stimulaciju. Ali papa mi je pokazao upalu pa zadnje sto je rekao je da cekamo dok se upala ne sanira. Inace 3 god pokusavamo user posted image  A i meni je nekako logicno prvo uraditi laparo, pa onda probati sa stimulacijama.

(odgovor članu lara2009)
Neposredna veza do poruke: 455
5.6.2009 13:27:19   
ledy blue
pa enci jelde mi smo nekako u isto vrijeme pocele kod njega sa pretragama, u septembru prosle god. i kod vas jos nista konkretno...bem ti vise i te upale, samo da to saniras pa da konkretno znate sta dalje....ja brojim dane do  pocetka sedmog mjeseca....treca insm.user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 456
6.6.2009 16:24:34   
Anoniman
Hej drage moje svašta je pročita o vama,šta sve niste radile.Vidite ja krenula kod Godinjaka prvi put 02.04.2009.Uradio neke briseve "dole",uzeo čini mi se 05,l krvi i sve to ja odnijela na dip da se urade nalazi.Papa test sam čekala ravno 2 mjeseca,kad sam se ko divljakuša počela ponašati (derati se,psovati i  ost.),onda su mi rekli dođi sutra će biti gotov.Ja otišla po nalaz,svratila da se naručim kažu one prekrasne dvije sestre on je na godišnjem cijeli juniuser posted image .Kažu mi one radiće on na termama pa otiđi dole da ti pogleda nalaze.Otišla ja u terme nije me pregledavao,samo mi pogledao nalaze i kaže poprilično su ti u redu nalazi samo ima upale na papa,a mužev odličan.Kaže evo ti vaginalete (poliginax) koristi 6 noći (nije rekao da ne smijem imati odnos) i dođi na kliniku u julu da radimo kolposkopiju.Nikad nisam to radila,kažu da nije strašno ali mi krivo što ga ne upitah zašto to trebam raditi,zna li mi neka od vas reći kako to izgleda i šta znači.
Hvala Vam puno
Pozzzzzzzzz

(odgovor članu ledy blue)
  Neposredna veza do poruke: 457
6.6.2009 16:32:15   
ena0002
Ledy blue ja sam kod njega od marta ove godine, nije dugo ali meni se oteglo nesto, jer izgleda da nista konkretno nece biti prije septembra.
Neutjesna ja kad koristim vaginalete obicno se suzdrzavama od akcije, ali mislim da mozes ali obavezno sa kondomom.
.Za kolposkopiju kazu da je to kao obicni ginekoloski pregled, nista ne boli user posted image . Ma u svakom slucaju sta god da ti predlozi nije lose odraditit, ako nista bices sigurna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 458
6.6.2009 16:37:10   
Anoniman
Ma jest u pravu si,a što se tiče akcije "suzdržaću se",a ako je dr. rekao da se to radi vjerovatno ima razlog.pa ćemo vidjeti,samo što ja zanijemim kad idem dr.neznam ni progovoriti od nekakvih jada

(odgovor članu ena0002)
  Neposredna veza do poruke: 459
6.6.2009 16:39:20   
ena0002
Neutjesna imas pp

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 460
8.6.2009 8:21:31   
Anoniman
ena002 imaš pp

(odgovor članu ena0002)
  Neposredna veza do poruke: 461
23.6.2009 17:16:45   
ena0002
Samo da vam javim da dr. Godinjak ni na Ilidzi nije dostupan do 01.07.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 462
25.6.2009 12:14:16   
lara2009
pa od 1 radi na klinici....meni rekao da dođem na kontrolu od 1.07

ja 29 mm 30godina 1,5 godina u braku....hoćemo bebicu

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 463
25.6.2009 12:19:08   
ena0002
Jeste, ali on na klinici nije od 01.06, ali je bio dostupan na ilidzi, a sad nije ni na ilidzi dostupan. Pa reko samo da javim ako nekoga interesuje user posted image
Lara ali ti za svaki slucaj nazovi kliniku i naruci se ako ti je rekao da dodjes, jer sam cula da ce u julu primati samo po 5 zena user posted image

< Poruku je uredio ena0002 -- 25.6.2009 12:20:24 >

(odgovor članu lara2009)
Neposredna veza do poruke: 464
25.6.2009 12:34:39   
ledy blue
ej lara mozda se i vidimo gore , i ja sam narucena 1.7. ustvari trebala sam u urorak ali nema gauser posted image ... ali ipak se trebas naruciti kod sestrica, bez obzira sto ti je on rekao da dodjes, samo naglasi njima sta ti je on rekao,,,neznam stvarno otkud to samo 5 pacijentica, a imeni su tako rekle.

(odgovor članu lara2009)
Neposredna veza do poruke: 465
25.6.2009 14:52:54   
Anoniman
Hej drage moje ja sad zvala kliniku i naručila me tek 23.07.,i to kažu samo po 5 žena dnevno primaju on tako naredio.Pošto je to meni prekasno ja sam je molila da me ubaci ranije jer mi se stvarno žuri ,kaže ona ne mogu ali ti mogu reći da je dežurni 08.07. i tad dođi na glavnu kliniku a ne u onu malu zelenu.Tako da znate ko hoće on je dežurni 08.07. i ja ću ako Bog da tad kod njega.Pa ćemo vidjeti šta on kaže za dalje.

Neposredna veza do poruke: 466
29.6.2009 11:46:27   
lara2009
ma rekao mi da dođem sa ovim nalazima ph jer sam bila na operaciji....a bila sam ja na kontroli dole na iliđi nekad 15.06

u principu ne trebam na pregled već samo da mi pogleda ove nalaze ja koliko sam pročitala ok su

ja 29 mm 30godina 1,5 godina u braku....hoćemo bebicu

Neposredna veza do poruke: 467
16.7.2009 12:37:09   
belmica
sve rijeci hvale za prof.Godinjaka
lijecila sam se 1,5 god kod njega, za to vrijeme uz sve nalaze, uradio mi je laporaskopiju, jednu neuspjelu inseminaciju...
kad sam nakon toga odlucila, odmoriti od svega, ostala sam trudna! On me u novembru i porodio! Imam sada prekrasnu kcerkicu
Opet bih kod njega da idem , da planiram novu bebu (imam 34 g i nebih da cekam dugo)
nemam vremena vise provoditi dane u cekaonici pa bih i ja na Ilidzu

< Poruku je uredio belmica -- 16.7.2009 12:42:42 >

(odgovor članu lara2009)
Neposredna veza do poruke: 468
16.7.2009 12:38:31   
belmica
koje sve pretrage godinjak radi na ilidzi?
mogu li tamo papa test uraditi i zna li neko cijene
hvala

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 469
16.7.2009 12:42:55   
ena0002
Belmice radi uzv (50 KM), papa (50 KM) i gin. pregled (30 KM).

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 470
16.7.2009 13:18:40   
proljeće
Zna li neko kojim je danima Godinjak na Ilidži i dali je to ujutro ili popodne

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 471
16.7.2009 14:05:59   
belmica
hvala puno Ena

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 472
16.7.2009 14:31:17   
ena0002
Proljece on kad je dole to je uvijek od 16:00 pa do 19:00, otprilike. A kojim je tacno danima to se nikada ne zna, nazoves tekuce sedmice da te naruce za slj ili eventualno onu tamo.

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 473
16.7.2009 15:07:55   
proljeće
uh super, hvala puno Ena

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 474
22.7.2009 9:18:54   
delfin
Da li neko možda ima sutra termin kod dr. Godinjaka?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *