|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko...
28.3.2009 14:30:30   
ledy blue

ja i nakon svih tih detalja ne mogu sumljati u njegovu strucnost...a nesto mi je logicno da nas se nesjeca,,,jer stvarno ima nas hrpa..mene je doduse uvjek prepoznao....a i za placanje, pa mislim da cjenovnik ne utvrdjuje on vec iz ministarstva zdravlja, osim naravno u privatnoj ordinaciji...

< Poruku je uredio ledy blue -- 28.3.2009 14:35:23 >

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 401
28.3.2009 19:14:10   
Lilly
Ja jos jednom navodim ono sto vec jesam, ne sumnjam ni ja u njegovu strucnost i jako mi je drag jer inace ne bih bila kod njega. A za stvari koje se desavaju na Kosevu nije kriv on, nego drzava jer mi nemamo uslove za lijecenje kao ni podrsku od strane drzave, nazalost. Naravno da Godinjak nije kriv ni za placanje, par puta se i on javno zalio za isto i taj novac ne ide njemu nego na blagajnu. Takoder, dr. nije kriv sto je "sve" na njemu, sto nema pomocnika. Eh, kad bi dr.Godinjak radio u ordinaciji dr. Mehmedbasica ili dr. Nejre Pasic, okruzen sestrama, mislim da bi tada usluga bilauser posted image i za sve bi bilo vremena jer sestre sve lijepo organizuju a i jako su strucne po pitanju mnogo cega sto dodatno rasterecuje glavnog dr...
A meni nije tesko odvojiti ni koji dinar da odem dr. God. privatno jer mislim da vrijedi i on to zaista zasluzuje, a sve za nesto vise odvojenog vremena i paznje...

< Poruku je uredio Lilly -- 28.3.2009 19:24:52 >

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 402
28.3.2009 20:10:47   
palma
Ja se ne bih složila da doktor privatno nije pričljiv, samo ti njemu otiđi privatno i pitaj ga šta god želiš..ja sam mu često išla privatno i baš se dugo zadržim i imam vremena sve da pitam.. a i uvijek me prepozna, i kad dođem odmah kaže a ti ono iz Zenice dolaziš...samo se potrudi da ne zaboraviš šta hoćeš da ga pitaš, jer se meni to desi...

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 403
28.3.2009 20:43:35   
ena0002
Sve mi imamo razlicita iskustva, meni je on pricljiv onoliko koliko ga pitas i mislim da sve moras sama pitati, nece on sam poceti nikakva objasnjenja. Bar sam ja imala takva iskustva. On privatno svakako ima vise vremena i u tom smislu moze odgovoriti na vise pitanja. Ali opsti utisak je da moras pitati da bi dobila odgovor. Meni je on i na Klinici okrenuo ekran i rekao da je bila O ali tek kad sam ja rekla da je vodeci folikul bio na desnom jajniku. Znaci treba pitati i pricati user posted image  cak i ako nekada imamo utisak da smo dosadne user posted image . A uopste ne sporim to da je strucnjak, samo na zalost sto je toliko zauzet.

(odgovor članu palma)
Neposredna veza do poruke: 404
31.3.2009 14:35:41   
april09
Prvi put sam na ovom forumu...moze li mi neko reci gdje se nalazi privatna klinika Dr.Godinjaka?
user posted image
Hvala

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 405
31.3.2009 15:18:39   
ena0002
April09 dr. Godinjak nema privatnu kliniku. On ima privatnu ordinaciju u Termama na Ilidzi, a br. je 033/772-002 i radi ponedjeljkom, a nekada i petkom.

(odgovor članu april09)
Neposredna veza do poruke: 406
1.4.2009 11:08:51   
april09
Ena0002, hvala ti puno na info. Nisam znala, ali cam cula da je jako tesko doci do termina na Koševu...

Pozdravcic

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 407
1.4.2009 13:45:56   
ana08
Ja sam bila u četvrtak a nekada bude i drugim danima, mada sve češće razmišljam da odustanem od njega. O argumentima sam pisala i ranije. Ne znam uopšte zbog čega je on toliko popularan? Može li mi neko dati primjer njegovog konkretnog rezultata. Koliko vidim ni inseminacije mu ne idu baš od ruke?

(odgovor članu april09)
Neposredna veza do poruke: 408
1.4.2009 14:04:08   
ena0002
Koliko sam mogla upratiti evo u zadnjih par mjeseci par cura je ostalo user posted image  nakon laparo kod njega. Sve ti je to individualno, a i moja prijateljica je ostala user posted image  nakon laparo koju je radila kod njega. A insemenacije ti inace u svijetu imaju slab postotak uspjesnosti. A i zavisi sve od nalaza nasih muzeva.

(odgovor članu ana08)
Neposredna veza do poruke: 409
1.4.2009 15:19:23   
Sandra32
Evo moga iskustva:
Kod mene je sve ok manje-vise. Na klinici sam vec osmi mjesec, slijedi laporo. Poslala sam mail sa svojom dijagnozom u IVF Kliniku Zg gdje se mnogi odlucuju za postupke potpomognute. Pitala sam sta preporucuju i  da li bi "protokol" bio ista drugaciju od onog sto sam uradila na Kosevu. Odgovorili su da bi uradili sve isto,istim redosljedom i sljedeca se preporucuje laporo. Nakon toga inseminacije; nakon IVF. Znaci, imamo velikog strucnjaka na Klinici.
Pozdrav,
s

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 410
13.4.2009 14:57:09   
delfin
Da li je nekome dr. Godinjak radio folikometriju privatno, mislim na Ildiži?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Sandra32)
Neposredna veza do poruke: 411
18.4.2009 13:11:59   
mirhab
Draga Ana08, ja sam konkretan primjer rezultata rada doc. Godinjaka. Prije pet godina sam rodila djecaka iz IVF postupka (iz drugog puta sto je jako dobar rezultat i za svjetske klinike). Prije toga kod drugih ljekara koji su me lijecili bili sam otpisan slucaj. Pozdrav i ne odustajte. Jer ni ja jos nisam odustala od drugog djeteta

ŠEST GODINA NADE I BORBE, A SADA ME GLEDAJU DVA MILA MAMINA OKA

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 412
6.5.2009 16:17:36   
palma
Pozdrav. Godinjak mi rekao da uradim hormonalni status treći i osmi dan ciklusa i rekao mi da mu donesem nalaze do 21 dc, zna li mi neko reći zašto je bitno da to bude do 21 dc, jer nema termina na ilidži do tada, je li baš važno da bude do 21 dana jer mi on nije rekao zašto.... molim vas ako znate da mi odgovorite

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 413
6.5.2009 18:28:04   
vjestica
21 dc (ili 7 dana nakon ovulacije) se radi progesteron koji pokazuje da li ima ovulacije tj da li je taj ciklus bila ovulacija
inače se polni hormoni moraju raditi tačno određeni dc jer variraju zavisno od faze ciklusa

(odgovor članu palma)
Neposredna veza do poruke: 414
6.5.2009 18:29:49   
vjestica
sad sam pročitala pitanje kako treba user posted image
ne rade se hormoni 3 i 8 dan pa da doneseš do 21 dc
nego se rade 8 i 21 dc
progesteron (i čini mi se prolaktin) se radi 21 dc, a ostali hormoni 8 dc

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 415
7.5.2009 11:29:28   
Lilipop
Prolaktin se radi 3 DC, a progesteron 21 DC kako bi se videlo jel bila ovulacja ili nije. To je hormon zutog tjela.

3 x IUI -0

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 416
7.5.2009 14:32:37   
palma

Hvala vam. Ja sam radila 3.dc fsh, lh i estradiol, a 8. dc sam radila cijeli hormonalni status jer mi je sve tako doktor napisao, a rekao mi da donesem prije 21. dc znači da i tada trebam nešto raditi zato pitam jer ne znam hoću li moći otići do tada a kasnije će možda biti kasno..... ali mi je ovaj estradiol skroz nizak po mojoj procjeni....hvala još jednom

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 417
10.5.2009 21:07:01   
lara2009
drage moje , mene interesuju iskustva sa laparaskopijom i hiseroskopijom?
da li jena od vas bila na operaciji kako je bilo? Šta mi sve treba za ponijeti?
Imam paraovarijalnu cistu koju doc.dr zulfo kaze da treba odstaniti...

Doc.zulfo mi rekao da povadim laboratorijaske nalaze , progesterom, prolaktin da urad nalaz na hlamidiju i ureoplazmu pa da mu dođem na kliniku kad to završim...koliko se čeka dugo operacija ?

(odgovor članu namkic)
Neposredna veza do poruke: 418
10.5.2009 23:09:32   
lamama
Draga lara dobro nam došla, ja sutra idem na histeroskopiju a laparoskopiju sam radila u oktobru, ima sve napisano na temi laparoskopija, sretno.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu lara2009)
Neposredna veza do poruke: 419
10.5.2009 23:11:39   
lamama
http://www.ringeraja.ba/forum/Laparaskopija/m_17966/tm.htm

evo link, tamo smo pisale i šta nam treba za laparoskopiju.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 420
14.5.2009 15:30:22   
snowrose
Draga moja,hvala ti što si podijelila svoje predivno iskustvo sa nama i dala vjeru.Molim te mene interesuje koji je kod tebe bio problem pa si bila " otpisan " slučaj jer se ja bojim da sam ja upravo otpisan sl.Imam visok Fsh,povišen Prl i ako su mi jajnici savršeni i ciklusi redovni.Hvala ti.user posted image

(odgovor članu mirhab)
Neposredna veza do poruke: 421
15.5.2009 15:38:22   
snowrose
Moram ti se i ja javiti jer vidim da imaš iskustva.Već sam pisala ranije moj problem je povišen Prl,nešto mi malo bio povišen i Fsh i Lh.Hodajući od dr do dr jer niko nije mario što ja uprno pominjem i ta dva hormona oni su porasli.Tako da mi je problem REDOVNA menstruacija( kažem problem jer nikom nije jasno da pored haos statusa hormona ja imam redovne i normalne cikluse),povišen Prl i visok Fsh.Pijem Dostinex i nekakve čajeve.Danas radila hormone Prl super 144,Fsh se dosta spustio ,a Lh pooorastao do neba.Meni sad ništa nije jasno kao i doktorima pa sad se nemoj sekirati user posted image .Nadam se da ćeš ti imati neki komentar za ovo,po mogućnosti pozitivan user posted image .Da dr je rekla a i svi ranije da su mi jajnici super i ne odgovaraju statusu hormona.

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 422
16.5.2009 11:35:47   
sabas
Djevojcice, od sutra pocinjem sa klomifenom i u petak sam narucena kod dr godinjaka Sestra je nesto spominjala da dr ide na godisnji odmor , ako neko zna kada ide da mi javi jer mi treba pratiti folikule, a kakav sam peh u pola procesa dr ce na go i dzaba pila klomifen.

A vezano za to koliko je cjenjen dr jedan par je otisao u Hrvatsku (nas problem -zele bebaca) i dr u Hrv ih je pitao odakle su iz Sarajeva i isti im je rekao zasto bacate pare i vrijeme da dolazite ovde kada imate strucnjaka u BiH.
A da dr Godinjak ne prica iskreno nije od neke price, ali sve zavisi i njemu od posla prije 10 dana sam cekala do 13 sata da dodje imao je cak tri operacije , ali je 'pricao' ponovo pregledao sve nalaze i bio je vanredno pricljiv. Dosta mi je dr koji mi pustaju muziku u cekaonici i pjevuse mi na uvce i onda me ponovo salju na kliniku

Za nase bebace ABD sve

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 423
16.5.2009 14:26:54   
snowrose
Draga Sabas,to se i meni desilo kod dr Mehmedbašića prošle godine-pila klomifen i naravno slijedi folikulometrija,a oni na godišnjem ko da mi izađu u susret jer sam iz Ze pošalju me kod svog učenika u Ze,kod njega bila jednom jer je i on išao na god.,odem kod druge doktorice ista stvar i ja naravno nikad više nisam ni otišla ( trebala ko u septembru,a ne kontaju da je nama mjesec godina).Tad čujem za dr u Tz od svoje prijateljice koja se zahvaljujući njima prekjučer porodila-dječak i djevojčica.Uputim se u Tz,ali valjda od svih tih nerviranja i bahatost već su mi hormoni poludjeli.Pa sad ću vidjeti šta da radim .U junu trebam u Tz,ali sam počela razmišljati i o dr Godinjaku.Tebi sretno i javi se.pusa.

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 424
16.5.2009 14:32:01   
malena27 RR
snowrose, cini se da poznajemo iste osobe koje su dobili blizance prekjucer... kako je mala zenica...hajde u nasu cekaonicu na link: http://ringeraja.ba/forum/%C4%8Cekaonica_u_Maju/m_267254/tm.htm da se tamo druzimo i ispricamo user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *