|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko...
17.5.2009 21:21:05   
snowrose
Draga Malena,upravo sam stigla s puta,pa se čujemo rado sutra.Do tada veeelika pusa.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 426
17.5.2009 21:22:14   
malena27 RR
ja sam sutra na putu, tek cu navece biti u zenici pa navrati u cekaonicu... 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 427
18.5.2009 13:58:03   
ana08
Dr Godinjak je cijeli mjesec juni na godišnjem user posted image . To mi je lično saopštio kada sam htjela zakazati laparo. Ostaje nam opet da čekamo, ali za nas, posebno u ovoj zemji, to nije ništa novo...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 428
18.5.2009 21:45:56   
ledy blue
ja sam u srijedu kod njega, a za sta cemo ma mora i on malo odmoriti,,,a ako sta bude hitno pretpostavljam da ce raditi u privatnoj ordinaciji

(odgovor članu ana08)
Neposredna veza do poruke: 429
19.5.2009 21:06:40   
sabas
Ja sam u petak kod dr narucena -folukulimetrija 8 DC, da li mi neko moze reci koliko se cesto ide na folikulimetriju

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 430
20.5.2009 11:05:30   
proljeće
sabas na folikulometriju se ide odprilike svako drugi dan a najviše četri put sve zavisi od slučaja do slučaja jer nekome je ovulacija prije ili im je stimulacija pomogla da im brzo narastu folikule.Ja obično idem tri puta svako drugi dan i 14 ili 15 dan primim pregnil,eto čisto radi orijentacije.

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 431
20.5.2009 11:20:38   
lamama
sabas ja kod prof.Godinjaka obično sam išla 2 puta na folikulometriju 8 i 11 DC, ali sve opet zavisi kako folikuli napreduju.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 432
20.5.2009 20:02:17   
ledy blue
da i ja isto tako 8 i 11 dc, a obicno 14 dc na insm.

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 433
22.5.2009 7:32:36   
ena0002
Imam jedno pitanje za cure koje su kod Godinjaka: da li je ikome od vas preporucio klomifen bez predhodno uradjene laparaskopije?

Neposredna veza do poruke: 434
22.5.2009 12:29:52   
proljeće
ena meni jeste ,ja sam radila dvije stimulacije sa klomifenom i menopurom prije laporaskopija i znam još mnogo žene koje su tako isto čak i više puta pa tek onda laparo

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 435
22.5.2009 13:04:10   
Anoniman
Odlučila sam,user posted image aBd
idem i ja ponovo dr. Godinjaku pa makar sve plačala punu cijenu jer ne pripadam Sarajevskom kantonu,bila sam kod njega 2004-2005 pa odustala jer su nam zabranili liječenje u Sarajevu(Ze-Do kanton)

Nešto njemu vjrujem drage moje,malo priča,a puno radi!user posted image

(odgovor članu proljeće)
  Neposredna veza do poruke: 436
22.5.2009 19:41:06   
ena0002
IZVORNA PORUKA: proljeće

ena meni jeste ,ja sam radila dvije stimulacije sa klomifenom i menopurom prije laporaskopija i znam još mnogo žene koje su tako isto čak i više puta pa tek onda laparo

Proljece hvala na odgovoru, ma mene je malo zbunilo jer mi je predprosli put spomenuo laparo, a zadnji stimulaciju. Ali ide na godisnji pa nista prije jula user posted image .
Imam jos jedno pitanje: kad vam kaze da slj mj idete na stimulaciju je li vam to napise na onom nalazu user posted image  Meni nije nista napisao user posted image  kako cu podici recept za klomifen.......ili da ga ganjam na Ilidzi......a joj pa vazda neke nepoznanice i komplikacije user posted image

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 437
22.5.2009 19:49:52   
sarajcica
....znam da ovo  nema nikakve veze s temom, ali očajna sam!
Naime, ocito je da imam gljivičnu infekciju...imam 19 godina od prije 3 mjeseca pocela sam imati sexualne odnose sa deckom s kojim sam u vezi 2 godine....redovito koristimo kontracepciju,kondome....
od prije 3 dana poceli su mi  izlaziti komadici bijeli....ocito vaginalni sekret,i svrbi me ....  cula sam da ako se pere rastvorom sode bikarbone ( 1 cajna kasikica na 200 ml vode) da to nestaje , te  da se maze nistatin kremom,da li je to ok....i da li bi se trebala javiti ginekologu ???

Da li neko zna kakva je ginekologinja dr. Nejra Pasic...gdje joj je ordinacija,i kolko bi me kostao pregled i to sve ,da li je neko od vas imao slicna iskustva....  Ako bi isla ginekologu to bi mi bilo prvi put da idem, jako me je stid?

HELP....user posted image

Molim da odgovorite, Hvala unaprijed !

Neposredna veza do poruke: 438
22.5.2009 21:22:04   
vjestica
Ena mora ti napisati na nalazu kad piješ i koliko piješ (obično ide od 3 dc, ali neke pije 2x1 tabletu, a neke po 2xpola tablete) i na osnovu toga od ljekara opšte prakse tražiš recept
ja sam prvo radila laparoskopiju, pa tek onda stimulaciju klomifenom i u pravilu bi tako trebalo uvijek, jer nema svrhe raditi stimulaciju klomifenom ako su npr jajovodi neprohodni
sarajcica dobro došla
post si postavila na pogrešnoj temi (ima tema o infekcijama i iscjetku, samo pogledaj po forumu) a moj ti je savjet da odeš ginekologu, a ne da sama glumiš ljekara

(odgovor članu sarajcica)
Neposredna veza do poruke: 439
23.5.2009 12:42:56   
ena0002
Vjestice ma i ja sam istog misljenja da bi prvo trebalo uraditi laparo, pogotovo sto sam ja imala mikoplazmu a ona zna svasta nesta poruzrokovati. Ma vidjecu, recicu mu ja da mi je spomenuo i jedno i drugo pa nek skonta sta cu.
Sarajcice ja bih ti savjetovala da odes gin, i nema te sta biti stid. Nejra ti je u Hrasnom, prko puta Bosmala, ja sam par puta isla kod nje i meni se tad ucinila ljubazna. A papa, vaginalni UZV i ginekoloski pregled kosta negdje oko 130 KM.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 440
24.5.2009 10:33:25   
sabas
e curice moje, skupih volje i hrabrosti da vam javim sta je bilo kod dr u petak 8DC (koristila klomifen, vjestica trajala sve do cetvrtka) pitala sam dr da li je normalna reakcija od klomifena da bude produzena M sa 4 dana na 7 i to obilna Samo je klimnuo glavom kada me pregledao UZ kao da je bio ljut i trazio nesto sa UZ groznih 5 min i koncno je progovorio mali folikuli vidjela sam na nalazu da pise samo j... 4 mm Ma sta sam ocekvivala kada sam imala M do 7-og dana ciklusa Propisao mi je Menopur 1x2 (crkla sam po onoj vrucini trazeci inekcije (iznervirana, uplakana, jos kadai mi u apotecikazi da nema jedva sam se suzdrzavala da ne zaplacem-pred njima) Eto sutra idem na ponovni pregled 11DC nema sanse da foliuli narastu dovoljno
puse

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 441
24.5.2009 21:02:34   
ledy blue
ENA ja sam imala dva puta stimulaciju klomifenom, i sada krajem 6 mjeseca cu opet a nisam radila laparoskopiju, niti mi je on preporucio, jos sam ga pitala u srijedu da li trebam nesto jos da radim, ili neke nalaze ...samo je odlucno rekao da nema potrebe.
eto pretpostavljam da to mozda i nije obavezno kod svih pacijenate,,,ma ne bi mi valjda tri puta pogrijesio..

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 442
26.5.2009 9:11:32   
Anoniman
Help
Zna li mi iko reći dali će dr.Godinjak raditi u junu u termama na ilidži ?

Neposredna veza do poruke: 443
26.5.2009 9:22:56   
ledy blue
ja iskreno ne znam, al najsigurnije ti jwe da nazoves i pitas...ja pretpostavljam da hoce...mislim da to ena zna jer je ona isla kod njega privatno, pa mozda ti moze i brij telefona dati, tako ti je najsigurnije provjeriti!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 444
26.5.2009 10:28:19   
ena0002
Hej evo broj sa ilidze 033 772 002, to je recepcija, ali ne znam ni ja hoce li biti u junu dole, moracu i ja to provjeriti jer cu opet morati raditi papa nakon terapije, opet imam upalu user posted image

Neposredna veza do poruke: 445
26.5.2009 11:05:58   
delfin
Ja sam bila juče na Ilidži, i čini mi se da sam čula da će raditi i sledeće sedmice. Ali ipak provjeri

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 446
26.5.2009 11:11:27   
Anoniman
Ja sam jučer zvala Terme; rekli su mi da će idućeg ponedeljka ostaviti termine za slj. sedmicu.I ja čekamuser posted image

(odgovor članu delfin)
  Neposredna veza do poruke: 447
27.5.2009 7:31:39   
Anoniman
Hej drage moje,juče sam bila na klinici prof.nije bilo,ali njegove sestrice kažu da je rekao da će raditi u junu na termama samo trebamo nazvati da pitamo kojim danima će biti.Papa test mi je II grupa,ima puno upale i povećani leukociti,znali neko od Vas jeli to strašno ?
Hvala Vam puno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 448
3.6.2009 10:17:39   
lara2009
drage moje evo malo utisaka nakon laparaskopske ostranjenja ciste 6cm  puta 7 cm i histeroskopije: prof zulfo meni je fantastičan... ja bi bila najponosnija na svijetu da naučim raditi ono čime on vlada ...prekrasan je... toliko pažnje posvečuje detaljima. a vidjela sam da radi po 24 sata ne prestaje... a vjerujem sa nama zenama nije lako ima nas more koje hoćemo bebe

ostranio mi cistu i kaže ostalo je sve zdravo

ja i muž u braku 1,5 godinu pa hoćemo bebe

sestre su isto ok gore... meni su bile fine... glavna je kući bi je poveo...nasmiješena stalno...dvije plave kratko ošišane su sa nama bile raja... pokrivale nas dekama...

čisti su i wc bili... ubijao nas miris domestosa znači.... čisto je

nisu one krive što zgrada ima 200 godina napravio je franc ferdinand

nismo mi njemačka pa da su kreveti na dugmiće i da bolnice izgledaju ko sa serija... to nam je do države što smo sirotinjska zemlja

hrana ne izgleda dobro...al i to je do budžeta države...nema lešo piteline i ribe . ima nešto smeđe al jest u principu ok da to jedeš a ne pečenje poslije operacije

operacija sama po sebi nije ok ... popravak zuba nije lijep, a kamoli operacija.. narkoza je fuj.. al ne može bez nje..

hvala bogu da samo rođene u ovo doba ...da samo se rodile prije morale bi po bijelom svijetu hodati na ovakve operacije-laparoskopiju....imamo puno veću šansu da imamo djecu...

uh što sam danas pozitivna

pusa svima uz naljepše želje

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 449
3.6.2009 11:00:51   
ena0002
Lara drago mi je da je OP prosla kako treba, i da nam sad sto prije ostanes user posted image  user posted image . Reci mi molim te nakon koliko vremena, otkako si kod Godinjaka, ti je predlozio laparo, i te ciste sto spominjes je li ih vidio na uzv?

(odgovor članu lara2009)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *