Lilly -> RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo (28.3.2009 19:14:10)
|
Ja jos jednom navodim ono sto vec jesam, ne sumnjam ni ja u njegovu strucnost i jako mi je drag jer inace ne bih bila kod njega. A za stvari koje se desavaju na Kosevu nije kriv on, nego drzava jer mi nemamo uslove za lijecenje kao ni podrsku od strane drzave, nazalost. Naravno da Godinjak nije kriv ni za placanje, par puta se i on javno zalio za isto i taj novac ne ide njemu nego na blagajnu. Takoder, dr. nije kriv sto je "sve" na njemu, sto nema pomocnika. Eh, kad bi dr.Godinjak radio u ordinaciji dr. Mehmedbasica ili dr. Nejre Pasic, okruzen sestrama, mislim da bi tada usluga bila[sm=smiley20.gif]i za sve bi bilo vremena jer sestre sve lijepo organizuju a i jako su strucne po pitanju mnogo cega sto dodatno rasterecuje glavnog dr... A meni nije tesko odvojiti ni koji dinar da odem dr. God. privatno jer mislim da vrijedi i on to zaista zasluzuje, a sve za nesto vise odvojenog vremena i paznje...
|
|
|
|