Anoniman -> RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo (6.6.2009 16:24:34)
|
Hej drage moje svašta je pročita o vama,šta sve niste radile.Vidite ja krenula kod Godinjaka prvi put 02.04.2009.Uradio neke briseve "dole",uzeo čini mi se 05,l krvi i sve to ja odnijela na dip da se urade nalazi.Papa test sam čekala ravno 2 mjeseca,kad sam se ko divljakuša počela ponašati (derati se,psovati i ost.),onda su mi rekli dođi sutra će biti gotov.Ja otišla po nalaz,svratila da se naručim kažu one prekrasne dvije sestre on je na godišnjem cijeli juni[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image].Kažu mi one radiće on na termama pa otiđi dole da ti pogleda nalaze.Otišla ja u terme nije me pregledavao,samo mi pogledao nalaze i kaže poprilično su ti u redu nalazi samo ima upale na papa,a mužev odličan.Kaže evo ti vaginalete (poliginax) koristi 6 noći (nije rekao da ne smijem imati odnos) i dođi na kliniku u julu da radimo kolposkopiju.Nikad nisam to radila,kažu da nije strašno ali mi krivo što ga ne upitah zašto to trebam raditi,zna li mi neka od vas reći kako to izgleda i šta znači. Hvala Vam puno Pozzzzzzzzz
|
|
|
|