Lilly -> RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo (27.3.2009 13:36:16)
|
Ma i mene malo nervira Godinjakov način rada. Previše odugovlači i previše naplaćuje. Mislim da ima previše pacijanata i da me svaki put gleda kao da sam došla prvi put. Ove stvari se ipak moraju pratiti u kontinuitetu. Sada sam mu ja sama predložila naredne korake, da ubzam, i on se složio, umjesto da on to sve predloži... Stavrno premalo priča i nemam nikakav osjećaj njegove posvećenosti, što me strašno nervira... Slazem se s tobom u potpunosti. Bez obzira kakav strucnjak bio, treba da postoji neki red a treba gledati i na rezultate. Ja sam mu odlucila otici privatno kako bi mi malo vise posvetio vremena i u potpunosti skoncentrisao na "moje nalaze" jer ovako stvarno vise ne ide. Covjek je prezauzet. Ja sam se prezadnji put pola sata smrzavala na gin. stolu dok je on preslusavo studenticu koja je imala ispit kod njega[sm=zmeden.gif], da ne govorim o cekanju u cekaonici. Ne znam, zasto ne uvedu neki red? Ako su laparaskopije ujutro poslije vizite, zasto tada zakazuju pacijente, bar se to moze isplanirati. U redu ako je nesto hitno pa nekad ode ali koliko puta sam bila i svaki put je on taj dan imao op i to po dvije, tri.... Pa ima li drugih doktora ili samo on??? Dalje, sto se trudnica tice(volim ih[sm=smiley1.gif]ali...), one mogu birati kod kojeg ce ginekologa voditi trudnocu a mi ne mozemo jer nije svaki gin. u vodam steriliteta(strucan)... Ali zasto bas moraju trudnocu voditi kod strucnjaka za sterilitet,... zato sto reda nema[sm=hudicek1.gif] U Njem. je tako, da kad ostvaris trudnocu(potpomognuta), nastavljas je voditi kod svog gin. pa cak i kad su komplikovane ili viseplodne trudnoce, imaju strucni ginici i za to. Starije zene, mlade, one koje zele i ne zele trudnocu, pa sve dolazi njemu. On bi se tacno trebao odluciti za jedno i tome se posvetiti... Nerviraju me ove stvari. O nijma bi covjek mogao do sutra. Ne bih me iznenadilo da sutra dr. God. preuzme i Radin posao[sm=hudicek1.gif] Zao mi je da moramo ici privatno iako imamo osiguranje, da bi nesto ostvarile, a kod jednog te istog doktora[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|