lamama -> RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo (25.3.2009 18:22:21)
|
Draga Nunny dobro došla na naš forum i puno će ti pomoći da dobiješ odgovore na pitanja koja te interesuju i da razmijeniš iskustvasa forumašicama. Ja sam počela liječenje kod profesora godinjaka u septembru 2008. ( skoro 4 god u braku, isto toliko se borimo za bebu, iza mene 4 laparoskopije, 2 vanmaterične, HSG, inseminacija, spontani, hiljadu folikulometrija) Prije laparoskopije uradili smo sljedeće nalaze: papa test, briseve mikroplazmu i ureoplazmu, hormonalni status 21 dan ciklusa, urin, krvnu sliku, slikala pluča, EKG, a onda sam išla kod interniste da mi da odobrenje za laparoskopiju, a nakon toga kod profesora da mi zakaže laparoskopiju, eto to ti je što se tiče laparoskopije, želim ti puno sreće i da ubrzo budeš [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image], laparoskopija nije ništa strašno a idi i na temu laparoskopija pa vidi naša iskustva, ako te šta još interesuje samo pitaj, pozdrav i sretno.
|
|
|
|