Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i danasnjih rezultata utakmice ginekolog : Nane
C37-5.0 BPD 59.5 mm 23w4d pritisak 90/65 tezina 71,5 kg dobro i zdravo i jako nemirno bebce, koje je par puta opalio desni krose, od kojih je dr. zateturao ali ostao na nogama... Danasnji pobjednik Naneeeeee!!!
UZ strarost: 26+5 BPD: 68 FEMUR: 47 KCS: + posteljica straznji zid ( podigla se hvala Bogu jer je prije 10 dana bila jako nisko) zrelost posteljice I prednjaci zadak jos uvijek plodna voda: fizioloska
Evo i nasih: prednjaci zadak BPD 81mm (30+3) HC 311 (32) FEMUR 58mm (31) AC 261, 1700g straznji zid, zrelost posteljice 1-2, starost 31+3; eto to je to
i mi smo danas bili na kontroli. nase mjere su: BPD 69mm Fl 50mm posteljica 1stepen zrelosti 26+3 nedelje sve je ok jedino moramo radit urinokulturu radi bakterija
Niki bas me zanima kad si ti bila na uz? nekako smo blizu sa sedmicama pa me zanima tvoj nalaz? ja evo kako god pogledam sve mi nekako puno.............ustvari mjere u odnosu na ove predhodne velike mi
hvala na dobrodoslici,to mi je trabalo posle danasnje kontrole..hc je obim mere glavice,pa sam se zabrinula doktor kaze da ja glava malo veca hc 330mm u 34´+5
Niki ja sam bila na pregledu u 30+1 dan Mjere su sljedece:BPD 83 mm FL 62 mm Glavica prednjaci,dinamika uredna,pl,voda primjerena Imam osjecaj da je beba mlo veca nego bih trebala,idem opet 28 na kontrolu
I ja sam prije dva dana bila ne kontroli, nije mi doktor mnogo napisao, ali ima sljedeće 21+6 nedjelja +3kg 110/70 pritisak BPD 5.44 (22+4) FL 3.48 (21) Aktivan plod SA+ i takođe mi je rekao da je tek sad sam saznala , do sada se nije moglo l vidjeti. Doktor kaže ja he sve u redu.