Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo da se i mi prijavimo 37+1 bila kontrola BPD 96 mm FL 71 mm prednjači glavica težina bebe 3,1 kg nisam otvorena, cerviks malo omekšan, stomak se malo spustio predviđaju prenesenu trudnoću, pa će mo vidjeti... bebica spavala pa je mamica morala da pravi krugove po stepeništu i ctg je bio onda ok:)
Danas sa UZ : 29+1 sedmica BPD 75,4 (28+5) AC = 231,8 (28+6) - ko mi moze objasniti sta je ovo? Femur 55,3 (29+1) Ne znamo tezinu , reci ce nam na iducem pregledu sa 32 sedmice I da, prednjaci glava, kao i od pocetka
drage moje forumashice moze li mi neka od vas objasniti kad se u bosni radi prvi ultra zvuk,naime ovdje u swe prvi uz je tek u 18 sedmici i to je po njima sasvim normalno a meni se cini malo predugo,nisam upoznata sa situacijom u bosni pa bih volila da mi neko kaze nesto o tome
Prvi UZ sam imala s 5 sedmica, da se potvrdi da je trudnoća u maternici, zatim u 7 i 9 sedmici da se vidi da li imaju otkucaji srca ploda i razvija li se. Imala sam prije blighted i EU pa zbog toga tako rano... Ali mislim da nema nekog pravila...
Evo i nasih detalja sa uz: 32+4 sedmica prednjaci zadak zrelost posteljice I BPD 80 mm (32+1) Femur 65 mm (33+4) AC 294 mm (33+3) NT po UZ 32/33 Bebina tezina 2128 gr Mamina tezina 67.5 kg (+8kg) Beba je i dalje nize, a cerviks nam je 1 cm. Nastavljamo sa mirovanjem do ulaska u 37 sedmicu. To je sve, mi smo zadovoljni i sretni jer smo se gledali nakon 1.5 mjeseci
Ima bolova felix... nemam u leđima, samo ispod stomaka, 'dole na nju' i na čmar kao nožem i u kukovima... Nije stalno ali iznenadi...Primaklo mi se pravo a ja kao da gledam sa strane...
Ima bolova felix... nemam u leđima, samo ispod stomaka, 'dole na nju' i na čmar kao nožem i u kukovima... Nije stalno ali iznenadi...Primaklo mi se pravo a ja kao da gledam sa strane...
ma nebrini samo da se abd.s hajrom rijesis a za bolove,znam nije to nista
I ja sa dans bila na UZ, trudnoća 25+1 +5kg pritisak 110/70 prednjači glava SA + Dovoljna količina plodove vode BPD 6.30 (25+4) FL 4.58 (25+1) I moj mali bejbić raste, danas mi se smijao i plazio jezik
Juce sa UZ : 27+6 sedmica BPD 70,9 (27+1) AC 217,3 (27+3) FL 51,3 (27+3) Tezina oko 1000 gr, Posteljica pradnji zid Zrelost I Plod.voda u dovoljnoj kolicini I da, prednjaci glava, okrenuo se lopovcic
danas smo bili na kontroli: 3o+5 TT-65kg ta-120/80 prednjaci glavica AC:258Mmm(33+0) BPD:88mm(33+3) femur:59mm(31+1) plodne vode dovoljno,posteljica prednji zid i tezina bebe1883g nekako mi je bpd prevelik neznam dali je to ok
STA mislite o poskupljenju cigara ?
kaze da ce do 2014 god doci cjena da ce najeftinija kutija biti pet maraka ufffffff ...... ocetel se proc cigara , s obzriom da poskupljuju sve vise ???
da hocu ostaviti cigare (74%)
ne necu (26%)
Broj svih glasova: 196
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!