|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
6.7.2012 9:30:17   
Anoniman
ma ne znaju moji roditelji nista,ja se nikada nisam ni na sto pozalila.Oni jednostavno imaju trenutno previse problema,tati propao jedan veliki posao,ostali bez para,pored mene imaju jos troje djece,koje skoluju,dedo bolestan,mala kuca,ne bi imala gdje sa djecom.Ja jednostavno izgleda nemam izbora nego da ostanem gdje sam,pa sta budeuser posted image user posted image

(odgovor članu djoisa)
  Neposredna veza do poruke: 2226
6.7.2012 9:30:29   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Stan nije nas i tu sam nemocna,ja njega mogu spakovati,ali sta mi vrijedi,kad ja ne mogu placati stan.Razmisljala sam o ovoj sigurnoj kuci,znam za to,jer jednostavno me ovo jutros dotuklo,niti zove da pita za djecu,eto koliko ga je briga,bitno je da on ima za kafu na poslu,ma fujjjuser posted image

Kako se dode do ove sigurne kuceuser posted image

u kojem si gradu, gdje su ti roditelji?
Kako ti mi mozemo pomoci?
user posted image  user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2227
6.7.2012 9:31:59   
veeseelaa
.Ja jednostavno izgleda nemam izbora nego da ostanem gdje sam,pa sta budeuser posted image user posted image

zar nemaš niti jednog prijatelja koji bi ti pomogao i smjestio te negdje?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2228
6.7.2012 9:32:02   
Lady26
Svaki dan sve vise ovakvih slucajeva user posted image user posted image , sto na forumu sto po novinama....Boze dragi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2229
6.7.2012 9:32:38   
SailorMoon

ma ne znaju moji roditelji nista,ja se nikada nisam ni na sto pozalila.Oni jednostavno imaju trenutno previse problema,tati propao jedan veliki posao,ostali bez para,pored mene imaju jos troje djece,koje skoluju,dedo bolestan,mala kuca,ne bi imala gdje sa djecom.Ja jednostavno izgleda nemam izbora nego da ostanem gdje sam,pa sta budeuser posted image user posted image

Izvini ali ja sam 100% ubjedjena da tvoji roditelji da znaju kakva je situacija nikad nebi dozvolili da se ti i djeca tako patite.
A i posteno nije ti fer radi djece da tu ostanes ako vec imaju traume od te situacije.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2230
6.7.2012 9:37:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

.Ja jednostavno izgleda nemam izbora nego da ostanem gdje sam,pa sta budeuser posted image user posted image

Prijatelji koje znam i s kojima sam dobra su vecinom studenti,ili podstanari,jer ja nisam odavde,jednostavno su mi ruke vezaneuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 2231
6.7.2012 9:39:00   
shpagica
IZVORNA PORUKA: djoisa

U svom nastojanju da pomogne žrtvama nasilja ŽENA BIH je otvorila SOS telefonsku liniju koja je na raspolaganju ne samo žrtvama nasilja nego i svakom građaninu kojem je potrebna informacija ili savjet na ovu temu.
SOS Telefon

Nazovite nas
1265

Zabrinuti ste, osjećate se usamljeno i bez podrške

NISTE SAMI,
UZ VAS JE NA  TIM

Hajde molim te odmah nazovi ovaj broj i prijavi se!

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 2232
6.7.2012 9:40:31   
Medić*

Prijatelji koje znam i s kojima sam dobra su vecinom studenti,ili podstanari,jer ja nisam odavde,jednostavno su mi ruke vezaneuser posted image

Anonimna zao mi je user posted image

Bez obzira na tezu situaciju tvojih roditelja ne preostaje ti nista pametnije vec da ih nazoves i uputis o svemu. Nemoj sutjeti i kriti. Niko ti bolje ne moze pomoci od njih. A i sigurnu kucu nakon toga mozes kontaktirati. Ako ti mi ikako mozemo pomoci npr finansijski reci slobodno.

< Poruku je uredio medic slatki -- 6.7.2012 9:41:39 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2233
6.7.2012 9:40:38   
veeseelaa
pa šta ako su podstanarii studenti user posted image imaju valjda koju kintu a mogu te primiti do daljneg kod sebe
al ti svakako moraš razraditi plan za dalje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2234
6.7.2012 9:41:08   
veeseelaa
Bez obzira na tezu situaciju tvojih roditelja ne preostaje ti nista pametnije vec da ih nazoves i uputis o svemu. Nemoj sutjeti i kriti. Niko ti bolje ne moze pomoci od njih.

il da se javiš svekru i svekrvi?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2235
6.7.2012 9:42:33   
Medić*

Bez obzira na tezu situaciju tvojih roditelja ne preostaje ti nista pametnije vec da ih nazoves i uputis o svemu. Nemoj sutjeti i kriti. Niko ti bolje ne moze pomoci od njih.

Da i to ako ih ima, jer situacija nije nimalo bezazlena.

Neposredna veza do poruke: 2236
6.7.2012 9:44:42   
veeseelaa
pa da, oni su nana i dedo djeci, a valjda nisu neki neljudi da neće pomoći, nek dodju vidjeti kakva je situacija
mada ... hm.... aj znaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2237
6.7.2012 9:46:22   
malena sharena
Kad je dotle doslo, treba i vasi roditelji da znaju za to, nije se jednom desilo da se problem rijesi ovako ili onako kad se drugi ukljuce. On i racuna na to da ces ti sutiti.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2238
6.7.2012 9:46:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Imam oni su fini pravo,ali cisto sumnjam da bi bili protiv svog sina,idem logikomuser posted image

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 2239
6.7.2012 9:48:13   
veeseelaa
Imam oni su fini pravo,ali cisto sumnjam da bi bili protiv svog sina,idem logikomuser posted image

ti ih zamoli da dodju i reci kakva je situacija, ispričaj sve, probaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2240
6.7.2012 9:48:17   
Medić*

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Super pa su fini. Obavezno ih nazovi. Jesu ti blizu. Nece oni protiv sina ali cete zastititi, posavjetovati ga i bit ce sigurno od koristi. Nemoj se ustrucavati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2241
6.7.2012 9:49:37   
Neca xxx
Anonimna, najbolje ti je da odes kod roditelja. To ti je najmanji stres i za tebe i za djecu. Razumijem da nisu ni oni u najboljoj situaciji, ali ipak su to tvoji roditelji. Oni ce te primiti uvijek, bez obzira na sve. Idi malo kod njih, kao u posjetu, a onda im lijepo izpricaj sve sto se zbiva, pa zajedno s njima napravi plan sta i kako dalje.

Ako je vec tako losa situacija u braku i zaista zelis razvod i to si rekla muzu, onda bi trebala u tome i istrajati. A ako on shvati da ti samo "blefiras" i da ostajes u tom braku, bez obzira sta on uradio, plasim se da samo moze poceti ponasati jos gore.

Ako si vec rascistila sama sa sobom, onda to sprovedi u djelo.

Sretno.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2242
6.7.2012 9:50:25   
Lady26
Ne moraju protiv sina, al ako im objasnis situaciju mozda su ljudi "normalni" pa porazgovaraju s njim ili tebi nekako pomognu...
Samo ne mogu da shvatim roditelja, oca, koji ne brine o djeci user posted image , ovo tipa sta ce on jesti i piti a djeca...ko ih sisa....
Nisi mi rekla u kojem si gradu? Jesi li u Sa?
Ja ti ne mogu puno finansijski pomoci, mogu ti ponuditi "sitnu" novcanu pomoc, ali treba li ti sta? Nesto od hrane ili tako nesto?

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.7.2012 9:52:35 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2243
6.7.2012 9:50:29   
malena sharena
E ako su fini i ako ste u OK odnosima nazovi, vrijedi pokusati.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2244
6.7.2012 9:53:52   
veeseelaa
Anonimna hoćeš li više reć gdje živiš? ja ću ti poslije posla doći i donijeti ti hranu i sve što treba

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2245
6.7.2012 9:54:10   
malasara

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Anonimna, najbolje ti je da odes kod roditelja. To ti je najmanji stres i za tebe i za djecu. Razumijem da nisu ni oni u najboljoj situaciji, ali ipak su to tvoji roditelji. Oni ce te primiti uvijek, bez obzira na sve. Idi malo kod njih, kao u posjetu, a onda im lijepo izpricaj sve sto se zbiva, pa zajedno s njima napravi plan sta i kako dalje.

Ako je vec tako losa situacija u braku i zaista zelis razvod i to si rekla muzu, onda bi trebala u tome i istrajati. A ako on shvati da ti samo "blefiras" i da ostajes u tom braku, bez obzira sta on uradio, plasim se da samo moze poceti ponasati jos gore.

Sretno.

ovo je svakako dobar savjet, ko moze da stisne i zavrsi s budalom zauvjek!

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2246
6.7.2012 9:54:12   
veeseelaa
ustvari doću ti odmah, ajde javi se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2247
6.7.2012 9:55:34   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Sretno.

Sa ovim se slazem.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2248
6.7.2012 9:56:18   
Amani12
Anonimna jako mi je zao zbog situacije u kojoj si se nasla...

Od srca ti zelim da to sto prije rijesis...

Ako mogu na bilo koji nacin pomoci,molim te javi se ,na pp...

Nisi sama,sta god da treba tu smo,mada najljepse bi bilo da imas podrsku svojih roditelja,
nadam se da ces im se javiti,roditelji su ipak roditelji...

user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 2249
6.7.2012 10:00:05   
Anoniman
Pokusat cu s njim razgovarati jos jednom,ako se uopce mogne s njim razgovarati,jer je nemoguc,stalno nesto ucjenjuje,jer zna u kakvoj sam situaciji,ali ovo jutros je bila kap koja je prelila casuuser posted image

Ja te molim da odes kupiti djeci nesto za jelo,a ti meni odgovaras kako ti onda neces imati za kafe i soka na poslu,a vruce,samo na sebe misli.

Uvijek sam govorila bolje biti sam nego s bilo kim,par puta sam pomislila iskreno da sebi skratim muke i ubijem se,ali opet nista nije vrijedno mog zivota,jer bi onda djecu ostavila bez majke,ali vidim na sebi da postajem sve labilnija i stalno mi stoji knedla u grlu,strah me obolit cu od stresa.

Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *