|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
5.7.2012 19:43:31   
Hurma

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja ne bih mogla izdurati ni tri sata da ne pričam.
Možda griješim ali je to " pusti ga nek ispuše " veći problem za budućnost.
Mislim da se sve treba odmah raspraviti i riješiti.
Ne smije ostati nedorečeno.

u mene je tako, nema puhanja... za 8 god desilo se mozda tri puta da smo kao ne pricali... i na kraju se nasmijemo... nigdje veze.... u mene je vazda odmah rasprava... jer muz je da pricam sa njim... da pitam i da me pita... da sjedimo zajedno a ako mogu izdrzati 3 dana bez toga i vise onda hajmo "kud koji mili moji"...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 2201
5.7.2012 20:00:07   
teacher75
ih, mm moze danima puhati, to je radio u pocetku a sad vise ne radi, bar nije odavnouser posted image uglavnom sam ja prva prekidala sutnju, nisam mogla izdrzati, sta cu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2202
5.7.2012 21:30:20   
anđelo
ja za 8 godina braka jednom sam šutila 3 sata ,i imala sam namjeru šutiti još,toliko sam bila ljuta (sad se i ne sjećam što) ali mm je toliko oblijetao oko mene,toliko je zapitkivao i bio dosadan da sam progovorila samo da ga skinem s vrata...user posted image
a kad bi se on durio,mogao bi vala heftu,prišla mu nebi...nemam ja kad da oblijećem user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2203
6.7.2012 8:25:50   
Anoniman
Dugo sam na ovom forumu,vecina me zna i ne zelim jos uvijek da neke stvari javno objavim.

Jutros sam svom muzu rekla da zelim razvod i on je naravno drsko rekao spakuj se i vodi djecu,nemoj da vas nadem kad dodem.

Jednostavno nemam vise snage,trpim nervozu,stalno se dere na dijecu,imaju traume od njega,muka mi je iskreno od zivota.

JUtros sam mu rekla da kupi djeci nesto za jesti jer nemam sta da im dam,na sto bi on odgovorio nemam ni ja,treba mi za kafe i soka na poslu,kako ziviti sa takvim covjekom,ja stavrno nemam vise ni volje...

user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
  Neposredna veza do poruke: 2204
6.7.2012 8:41:42   
Mirkica
Ako imas kuda ti idi , a to idi kupi djecu , to je samo spika jer je SIGURAN da neces otici , ili nemas gdje ili si previse obazriva pa ne zelis da se prica .

On kad dodje ocekuje tebe naravno kod kuce , i kad te zatekne i vidi da nisi otisla svatice da nemas izlaza pa ce onda udarit jos gore po tebi, nego draga moja ako iams gdje idi .

< Poruku je uredio Mirkica -- 6.7.2012 8:47:29 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2205
6.7.2012 8:42:21   
abh
user posted image

Zao mi je stavrno. Imas li gdje da odes sa djecom? Ciji je to stan? Ako je zajednicki, ja bih njega spakovala neka on ide.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2206
6.7.2012 8:49:48   
selma2008
zao mi je zbog vas a on je stvarno bezobrazan kako moze biti takav prema djeci

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 2207
6.7.2012 8:49:58   
abh
U pravu je Mirkica, ako vec zelis razvod stvarno, nemoj se praviti kao da nista nije receno. Otidji ili ga spakuj.

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 2208
6.7.2012 8:54:08   
Anoniman
Moj problem je sto moji ne zive u ovom gradu,a i oni sami su u velikim problemima,dedo bolestan,ja ne znam gdje bi kod njih sa djecom,nemam gdje,da ovdje odem negdje nemam para,bas sam u nezahvalnoj situaciji,ali isto tako znam ako ovdje ostanem da ce mi srce puci,jer vise nemam snageuser posted image user posted image

(odgovor članu abh)
  Neposredna veza do poruke: 2209
6.7.2012 9:01:33   
mamabb
Ako je već dotle ja bih dok je na poslu promjenila lijepo bravu, njemu stvari spakovala i ostavila pred vratima.
Za ovo meni treba za sok i kafu na poslu za djecu nema...uh...nemam riječi

< Poruku je uredio mamabb -- 6.7.2012 9:03:00 >

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2210
6.7.2012 9:03:30   
abh
Ma ja mislim da si kod roditelja uvijek dobro dosla, bez obzira na sve.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2211
6.7.2012 9:07:36   
malena sharena
Ma kakvo izbacivanje iz stana i mijenjanje brava, prvo, izgleda da zena nema para za to, a drugo, sigurno on ne bi tek tako pokupio stvari i otisao, sigurno bi haos napravio.
Draga, idi ti kod roditelja, ako imas novca za kartu, pocni se pakovati odmah, ta nece te vratit s grata, svoje dijete.

< Poruku je uredio malena sharena -- 6.7.2012 9:09:12 >

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 2212
6.7.2012 9:08:39   
selma2008
Tvoj muz je bio osoba koju si nekad najvise voljela svaki problem se moze rijesiti trebate otvoreno razgovarati bez prisustva djece jer mislim i ako dodje do razvoda treba sjesti popiti kafu reci to je nas maximum nemozemo dalje kao par ali morate imati dobar odnos radi djece vjerovatno i on ima nekih problema koji ga pritiscu pa je zato takav zelim ti srecu a ako ti ikako mozemo pomoci tu smo za tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2213
6.7.2012 9:08:50   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: mamabb

Ako je već dotle ja bih dok je na poslu promjenila lijepo bravu, njemu stvari spakovala i ostavila pred vratima.
Za ovo meni treba za sok i kafu na poslu za djecu nema...uh...nemam riječi

I meni ovo zvuci kao dobar plan.

Da li ste stan stekli za vrijeme braka, ili ako ne da li je stan 1:2 u zajednickom vlasnistvu? Ukoliko da, realno za ocekivati jeste da ces ti dobiti "pola stana". Dok razvod ne bude regulisan ja bih se "uselila" u pola stana, napravila si bravu da on ne moze ulaziti u "moj dio stana". Zao mi djece jeste, ali tako je kako je, koliko je djeci godina?

Uglavnom, ukoliko je to rijesena stvar - sto prije predati zahtjev za razvod kako bi se sve regulisalo cim prije, tim bolje.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 2214
6.7.2012 9:09:56   
mamabb

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Ma kakvo izbacivanje iz stana i mijenjanje brava, prvo, izgleda da zena nema para za to, a drugo, sigurno on ne bi tek tako pokupio stvari i otisao, sigurno bi haos napravio.
Draga, idi ti kod roditelja, ako imas novca za kartu, pocni se pakovati odmah, ta nece te vratit s grata, svoje dijete.

Neka napravi onda nek lijepo pozove policiju i još lakše će se kutarisati budale.

04.12.2008.

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2215
6.7.2012 9:11:41   
leona81
ma ostanak s takvim covjekom pod istim krovom meni ne bi dolazio u obzir...fino kod roditelja, pa kad smo imali najmanje dijelili smo i naucili smo s malo...tako da...znam da djeci treba dosta ali bolje im je kod tvojih roditelja nego s takvim ocem...nazalost neki ljudi jednostavno su previse sebicni i ne bi trebalo da imaju djecu kad razmisljaju na taj nacin

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2216
6.7.2012 9:12:38   
SailorMoon
Anonimna draga zao mi je, a najvise djece. Kome je hebena kafa na poslu vaznija i preca od djece nema tu ni zivota ni nafake. Sto forumasice kazu da njemu spakujes stvari ja nebi. AKo djeca vec imaju traume nema potrebe jos vece stavrati s time sto ce on da lupa na vrata da se dere itd. Ja bi roditeljima isla i nikom drugom. Pa u jednu sobu svi ali da su mi djeca rahat!

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 2217
6.7.2012 9:13:22   
shpagica
nema...uh...nemam riječi
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Moj problem je sto moji ne zive u ovom gradu,a i oni sami su u velikim problemima,dedo bolestan,ja ne znam gdje bi kod njih sa djecom,nemam gdje,da ovdje odem negdje nemam para,bas sam u nezahvalnoj situaciji,ali isto tako znam ako ovdje ostanem da ce mi srce puci,jer vise nemam snageuser posted image user posted image

Obrati se socijalnoj sluzbi, ne znam te uputiti tacno ali probaj se smjestiti u sigurnu kucu. Objasni da si ucijenjena cinjenicom da vas on hrani i izdrzava, i da ni to ne zeli u zadnje vrijeme, prezentiraj svoj problem u smislu da ne mozes iz njegovih kandzi jer nisi ekonomski neovisna i neka te ljudi izmjeste.

Strasno...zelim ti svu srecu svijeta.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2218
6.7.2012 9:14:34   
malena sharena

IZVORNA PORUKA: mamabb

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Neka napravi onda nek lijepo pozove policiju i još lakše će se kutarisati budale.

Al ja to govorim radi djece, nek skloni njih da ih postedi takvih scena i trauma.
A i pitanje je koliko bi tu policija mogla i htjela uradit u njenu korist.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 2219
6.7.2012 9:22:15   
palachinken
Kako tužna situacija, ali žene su se borile sa nasilnicima, budalama i sebičnima, pa vjerujem da ćeš i ti user posted image
Da li su tvoji roditelji upoznati sa situacijom?
Možeš li se smjestiti kod njih makar na određeno vrijeme?
Imaš li mogućnosti naći neki posao?
Da li ste već imali ovakih pred-razvod situacija?

Sad trebaš biti od čelika i presjeći neke stvari. Teško jest, ali misli dugoročno.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2220
6.7.2012 9:22:43   
Anoniman
Stan nije nas i tu sam nemocna,ja njega mogu spakovati,ali sta mi vrijedi,kad ja ne mogu placati stan.Razmisljala sam o ovoj sigurnoj kuci,znam za to,jer jednostavno me ovo jutros dotuklo,niti zove da pita za djecu,eto koliko ga je briga,bitno je da on ima za kafu na poslu,ma fujjjuser posted image

Kako se dode do ove sigurne kuceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2221
6.7.2012 9:24:54   
SailorMoon
Anonimna jeli znaju tvoji roditelji kako je tebi s njim?

Iskreno mislim manja ti je trauma za djecu da ides roditeljima - idete dedi i neni u posjetu nego sigurna kuca gdje djeca vide sta i kako je.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2222
6.7.2012 9:25:02   
djoisa
U svom nastojanju da pomogne žrtvama nasilja ŽENA BIH je otvorila SOS telefonsku liniju koja je na raspolaganju ne samo žrtvama nasilja nego i svakom građaninu kojem je potrebna informacija ili savjet na ovu temu.
SOS Telefon

Nazovite nas
1265

Zabrinuti ste, osjećate se usamljeno i bez podrške

NISTE SAMI,
UZ VAS JE NA  TIM

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2223
6.7.2012 9:27:04   
veeseelaa
Anonimna imaš li ti kakvu prijateljicu, rodicu, jarana i sl
Sad ti treba pomoć, javni se nekom od njih i objasni stvar

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 2224
6.7.2012 9:28:00   
palachinken
Ne znam u kojem si gradu, ako ti ja mogu šta pomoći, javi se na PP.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *