malasara -> RE: Problemi u braku (3.7.2012 21:47:57)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 malasara, ja sam se isto znala posvadjati s mm sto mu se nigdje ne ide, sto nije drustven, sto mu je mrsko ici u setnje sa djecom a onda sam odustala i organizovala sebi drustveni zivot bez njega, i sa djecom i bez djece, a on ako se uklopi jednom u 100 godina dobro dosao je. jednostaavno sam skontala da nam nisu iste stvari zanimljive i pomirila se s tim, jer smo totalno razliciti, al opet se volimo, pa necu ni ja njega da tjeram da radi nesto na silu. njemu je veci merak spavati i sjediti za kompjuterom nego setati, a ja nisam kucni tip defintiivno situacija je potpuno ista! samo sto mm reaguje previse burno na obicne stvari.. osjecam se kao neka glupaca pored njega, a nisam, znam da nisam [sm=smiley13.gif] nisam neka peka da cvilim za svaku glupost, sve situacije rjesavam sama, nista njega ne ceka ako ja mogu.. nikad nije presvukao, pricuvao, obukao nasu djecu... sve kontam ma ne voli to sta ima veze, ja cu. sad ispade on nista ne voli sve moram sama jos nemam pravo glasa [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|