Alma_27 -> RE: Problemi u braku (14.5.2012 13:25:21)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja nemam srca opsovati njemu majku jer je zena rahmetli i zato sto sam tu zenu iskreno voljela i to bi bilo moje nepostivanje prema njoj. Al nisam ni ja nevinasce da mu nikako ne uzvratim, znam ja njemu sito svasta reci i sto mislim i ne mislim kad sam isprovocirana , Oboje smo mi temperamentni, to stoji . Ne mogu ja njega za sve kriviti i reci da je najgori na svijetu, a ja najbolja, nije istina, samo sto ja mozda imam granicu. On kaze da me nikada ne bi udario, i on zna da bi to bio def kraj, i zna da sam ja spremna i na razvod, jer ja nisam tip plasljive zene koja ne moze sama. Ja se ne zelim tako olako odreci svog braka, drago mi je da imam izbor, koliko je samo zena diljem svijeta prisiljeno trpiti torture a ne mogu se nikada razvesti. Hvala Bogu, na tom izboru, samo ne zelim tako lako odustati , barem ne u ovoj fazi. Poslusacu vas savjet i jos se smiriti pa tek onda razgovarati iz posta u post, cini mi se da ga sve vise i vise branis [sm=smiley2.gif] u svakom slucaju, zelim vam da uspijete [sm=smiley31.gif] i javi nam se opet [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|