Tidzi -> RE: PROBLEMI U BRAKU (14.4.2010 14:05:00)
|
Ebo te zivot, ja tako ne bih mogla zivljeti. Sa takvom atmosferom bi poludila na cisto. Necu da ti dodajem jos neke rijeci tipa da si ga i prije znala, sta je i kakav je i sto ga prije nisi ostavila, jer svi mi imamo svoje greske, tezimo ka boljem sutra i nadamo se boljem. Reci cu ti samo, da ti i ovako zivis bez muza. Znaci, radis, kuhas, cistis, peres, peglas, brines se o djetetu, dok on obilazi nocne klubove, kafice, restorane i uziva, a ti vehnes ko cvijet cekajuci ga kad ce doci. Iskreno, pitanje je i da li ti je vjeran, a iskreno sumnjam. Covijek koji tako nocu lota, meni nije ni malo cist na tom polju. Zivis u stanu koju si ti tvoji kupili, radis i nemas sta da se premisljas... Bitno je samo da ne moras da mislis gdje ces zivljeti i kako ces prezivljeti. Imas podrsku i svojih i sta ti vise treba. Takav covijek nije tebe vrijedan, jer da se htio promijeniti, promijenio bi se bar kada se rodila beba. Njemu ocito nije stalo ni do tebe, ni do dijeta, ni do zajednickog zivota. Zgazi tog crva jednom nogom i zivi zeno svoj zivot sa svojim dijetom. Bices mnogo srecnija i mirnija. A uvijek dodje neko bolji, a vjeruj da jos ima ljudi koji su spremni na zajednicki zivot i koji se zbog familije odreknu mnogih poroka.
|
|
|
|