babygirl -> RE: PROBLEMI U BRAKU (14.4.2010 11:06:59)
|
lako je nama pisati, ja bih ovako , ne bih trpila nego bih odmah ostavila itd. da je tebi svejedno, davno bi ga sutnula. Obzirom da nije, pocni da razmisljas o tome sta ustvari tacno ti zelis. Napravi od toga "projekat". [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Npr Cilj: 1. Volim ga i zelim pokusati imati normalan brak. ili 2. Dosta mi je svega, pomozite mi kako da ga nogiram. Obzirom da ovdje pises, ja vjerujem da si odabrala jedan. Pa sebi odredi: Bit cu strpljiva npr. jos 2 mjeseca. Ako se neke stvari ne pocnu mijenjati, vrijeme je da ga otjeram, zivot je prekratak da budem s nekim ko me ne postuje i ne voli ni mene ni dijete i ko me iskoristava. Pokusaj krenuti mijenjati stvari od sitnica. Npr, pocni kupati dijete i pozovi ga da ti nesto doda. I kad je vec tu da ti pomogne. I tako redom, pocni uvoditi sta ti sve moze pomoci, ali polako i nenapadno. Onda, digni neki film i reci da su ti preporucili, da je odlican, pa ga probaj zainteresirati da umjesto sto izadje bude malo s tobom. I vidi da li to prolazi. Ako ne, onda razmisli, da li je vrijedno da se zrtvujes i stalno budes nesretna.
|
|
|
|