Taii -> RE: Problemi u braku (24.4.2013 23:49:31)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman A ne bih razumile ni da se stalno morate prilagodjavat planovima drugih jer su muzu oni prioritet? Pa ni kad muz vase vrijme s njima planira I ne pita vas? Npr. Sutra imate obavezu u drugom gradu nedaleko od vaseg, ali popodne. Stric vaseg muza je tamo radio dokumente koje treba pokupiti najkasnije 3 sata prije nego vi imate obavezu I posto stric, koji nije bas uposlen, ima auto I sve, zna da iset_e taj dan u taj grad, pita vaseg muza da to vi pokupite I vas muz kaze ma naravo, nemoj ti dzaba ici, on ace krenut ranije da ti to pokupi. A vi ,kad to pokupite morate cekati negdje jos 3 sata do svoje obaveze koja ce trajati jos 4 sata I nekad navece se vracate. Postedio covjek strica, j…. zenu. Sta na to kazete? Ja na to kazem voljem sve amonimne[sm=smiley36.gif]. Zeno draga pa nije smak svijeta, ili ipak jeste? ! Imas auto, 3 sata slobodnog vremena, ako nista sigurno i negdje u nekom tajnom dzepicu novcanika ustekanu makar cvaju , pa nek je i cener, i da ides vala u najvecu selendru ima pijaca pa se uhvati hodnje, ako nema fancy butika i izloga, kupi novine, nabaci cale, zastekaj se u bastu , narucii produzenu i pusti mozak na pasu, a za tu cvaju, pa ebemu zeca , ako nish na pijaci kupi nesto sexy pa navecer kazni muza, i onda mu polako objasni sta i kako, ha ya... I mirna Bosna.. I reci hvala Bogu pa me ne tuce, a ni tu vasu djecu ( dijete, ne znam koliko ih imate, nisam sve bas upratila)... Sve se uvijek moze rijesiti pricom i sexom , tj pricom nakon sexa, ma tad cu ga zednog ako treba kraj 1000 izvora provesti a nece ni skontati...
|
|
|
|