Tidzi -> RE: Jesmo li par ili samo roditelji? (12.4.2010 12:15:47)
|
Kod mene je situacija slicna kao kod Vesele! Mi imamo 2 dijece i cekamo trece. Za,isli da citavo vrijeme pricam o prvom, pa o drugom i o trudnoci...pa prica o nama ne bi bila ni na kraj pameti. Jednostavno treba naci neku ravnotezu izmedju dijece i nas. Primjera radi, kada muz dodje s posla, ja sam vec spremila veceru. Dok se on tusira, ja postavljam jelo i dok on nakon jela malo odmara, ja operem sudje. Potom prosetamo s dijecom, igramo se malo, onda slijedi kupanje, oblacenje pidzama, mlijeko i najkasnije u 21h oni su oboje u krevetu. I dok se s njima igramo sav razgovor se svodi o prici o njima dvoje i kad se rodi ovo trece ako Bog da. Nakon njihovog spavanja, mi imamo najmanje 2h za samo nas dvoje...mazimo se, ljubimo, gledamo neki film, pricamo o nama i tako sta sve jos ide uz to. Mi jednostavno oboje se trudimo da ne zaboravimo na nas. Iako je po rodjenju bebe bilo isto kao i kod vas nekih. Sve se svodilo na bebu, a nas nije bilo vise nigdje. Nakon nekoliko mjeseci dok smo se navikli na bebu, malo uhodali u tu situaciju da vise nismo sami, vratili smo se opet nama i nasim temama. Nekada je muz bio previse umoran ili ja dok sam radila, ali bi ipak nekako odvojili bar pola sata za nas da prepricamo kako je prosao dan na poslu, kako smo se pozelili, malo pomazili i tako bi zaspali.
|
|
|
|