frenkoza -> RE: Jesmo li par ili samo roditelji? (12.4.2010 23:10:12)
|
IZVORNA PORUKA: Lady2' Ma moja frenkoza, on je ostao pazljiv i sve je super, samo nije vise prema mom stomaku, nego prema Lani hahahahaha [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] ... Ma ne mogu se pozaliti, pomaze, sitnice ali hoce pomoci...nekad sam a nekad moram traziti.... Ja sam inace njezna, pomalo razmazena sa njegove strane, romanticna, volim paznju, ma i najmanje sitnice mi znace... (a on...hehehehe romantican kao zid [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] ) ali mi fali sve to, 10 godina sam imala su njegovu paznju i ljubav a sad NARAVNO i on i ja smo spali na drugo mjesto... Saraya : jesmo, hB sto ga imam u svom zivotu i mi se naravno volimo samo sto se to manje pokazuje nego prije, sad nam je princezica u centru paznje....cak je on meni jednom rekao da s eosjeca zapostavljenim, da mu manje paznje poklanjam nego prije ali da razumije i da to treba tako... eee tako je i kod mene... u pravu si.... sva paznja koju je usmjeravao prema pupi otisla na djete.... ma bitno je da u dubini duse znamo da nas vole... vjerovatno nas odnos vise nikada nece biti kao prije... ali treba se truditi da uspostavimo neke nove odnose, prilagodjene novoj situaciji... a za to treba valjda vremena
|
|
|
|