marny -> RE: Jesmo li par ili samo roditelji? (13.4.2010 0:11:05)
|
Marina, jako mi je žao zbog nezavidne situacije. Moj brak je isto bio na jako klimavim nogama nakon što sam rodila prvo dijete, on se odjednom promjenio, sve mu je išlo na živce, samo je tražio priliku da ne bude s nama, stanje je dodatno pogoršala beba koja je imala neviđene grčiće koji su trajali mjesecima. U njemu nisam imala nikakvu podršku, postao je stranac kojem smo bili više teret nego zadovoljstvo. Ni on ni ja nismo imali snage okončati naš brak jer je ljubav još postojala. Nažalost svega ostalog nije bilo, a što je jednako važno, a to je razumjevanje, podrška..... Takvo stanje trajalo dugo, ali opet nisam gubila nadu i tako je bilo, izborila sam se, propatila, ali i nagrađena. On je danas divan muž, imamo divan brak, divnu djecu, a onaj pakao je iza nas. moj savjet je da se predaš, nadam se da mu majku ne spominješ u negativnom kontekstu, budi mu podrška i oslonac i pričaj s njim, ako i ne bude slušao, nešto će ostati memorirano. sigurna sam da on proživljava osobnu krizu žena/dijte/majka/brat, budi mu podrška, a opet daj do znanja da postojite i i vi kao zajednica. Sretno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|