Anoniman -> RE: Jesmo li par ili samo roditelji? (4.7.2010 13:24:39)
|
Ne znam na kojoj temi da pišem, jer se ovo moje tiče bilo koje teme koja ima veze sa partnerstvom. Sad trenutno smo samo roditelji, jednim dijelom mojom krivicim. Suprug ima neke hobije( ne bavi se nikakvim sumnjivim radnjama), koji mu, po meni, oduzimaju previše vremena.Ja se ljutim, on i dalje po svom ,jer ja napravim scenu, rat u kući, onda se on naljuti i tako u krug. Totalno smo se udaljili jedno od drugog. Ja sam takav tip da se ne mogu odmah pomiriti, a on bi isto veče imao sex i sve oprostio, i tu se razilazimo.Meni fali privrženost. Ovih dana sam toliko nervozna, da me je stvarno strah za sebe, ne reagujem kao prije u određenim situacijama, neki dan sam se posvađala sa kolegom, a prije bih to riješila sa osmijehom u svoju korist. Sad smo toliko zagužvali da bih se istog trena razvela , ali toliko sam još razumna, pa neću zbog djece. Mislim , da kad bih ja bila fleksibilnija, sve bi bilo drugačije, ali, to mu ne bih nikad priznala, jer me ljuti svojim ponašanjem. Ljuti me i to što je on u društvu toliko priznat, a ja znam da je to na račun porodice, a on se šepuri.
|
|
|
|