škorpija -> RE: "hajde ba,nece mu nista biti" (2.4.2010 23:25:47)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Nisam došla u situaciju, ali bih odgovorila kontra pitanjem "a kako znate da neće?" "pa evo i ja sam tako pa mi nije ništa" - "a jesi li siguran, možda pušiš jer nisi dovoljno dugo dojio, imaš probleme sa plučima zato što si hranjen formulom, imaš probleme sa pritiskom i srcem zato što si jeo bombone već od 8 mjeseci..." Jesam babaroga. Znam da ih neću moći zaštititi od svega, znam i da će jesti junk, i da će padati i da će biti bolesni, znam i da ne rastu u bolji i čistiji svijet, ali onoliko koliko mogu i kad mogu trudim se da pružim najbolje. potpisujem, svi kazu i mi smo tako pa sta nam fali, a svi boluju od nekih bolesti,visok pritisak, secer, rakovi na sve strane itd... Ja se ne slažem sa ovim, ne treba ni pretjerivati u zaštiti djece barem što se tiče hrane, vjerovatno bih razmišljala kao vi da nema primjer muža i njegovih sestara koje je majak hranila isključivo domaćom hranom, slatkišima, sokovima , džemovima i za nepovjerovati sad su sve troje ovisnici o slatkišima, koli i svemu nezdravom, željni su svega što nisu smjeli jaesti kao mali i sad se te svoje opsesije nezdravom hranom nikako ne mogu rješiti
|
|
|
|