teacher75 -> RE: "hajde ba,nece mu nista biti" (3.4.2010 21:52:11)
|
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR Moj deda rahmetli je imao prirodnu smrt dozivio je 92 godine, moja nena rahmetli takodjer ona je dozivila 87 godina (zivila bi duze da nije od tuge za mojim dedom umrla) Ja kako vidim djeca se radjaju sa sve vise alergija i sve vise asmaticara postoji, znaci ovi koji se sada radjaju... Podjem evo od Lamijinog odjeljenja u obdanistu... Imaju jednog koji nepodnosi kravlje mlijeko, troje sto imaju astmu, jednoj curici noge ko da ima bure izmedju a to joj smeta, troje imaju nesto ugradjeno u uhu jer imaju nonstop upalu usiju.... Mislim neka svak radi ono sto misli da je njihovom djetetu najbolje, to svaka mama zna al ja dok sam ziva postovat cu iste stvari sto je moja mama i moja svekrva naucile od svoji majki koje su naucile od svoji majki itd... Kao sto je neko naveo, ono sto ti radis sada za 5-10 godina bice stetno za djecu.... koliko se ja sjecam, svega ovog je bilo i u moje vrijeme, tj, kad sam ja isla u obdaniste, a to sto su ti dedo i nana dozivjeli starost, je velika sreca, danas je stres najveci krivac za srcane i mozdane udare, kao i fast food, ali ko se trudi da opusteno i zdravo zivi, uz danasnja medeicinska pomagala, vjerujem da moze docekati i 100 godina
|
|
|
|