aazra -> RE: sta koristite kao zastitu ?? (1.6.2013 1:43:44)
|
IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: aazra Prirodna zastita zakon [sm=bravo.gif] A da nije toga, onda kondomi...[sm=smiley36.gif] Dok sam bila djevojka koristila sam jedno vrijeme neke kontracepcijske tablete od kojih mi se poremetio ciklus kad sam ih prestala uzimati, jer inace imam nizak nivo estrogena...jedno vrijeme sam te kontracepcijske pila iskljucivo radi regulacije ciklusa, jer mi se znalo desavati da dobijem krvarenje svakih deset dana, ali kao sto rekoh kad sam odlucila da ih prestanem konzumirati dobila sam jos veci problem [sm=zmeden.gif] Zato me je i strah tih tableta. Ja ih nisam nikad pila ni kao djevojka ni sad. Mi smo nekad kondom, nekad rikverc, al prije rikverc, jer kao ono:"ma nece, nisu sad plodni dani" i tako. Al sad ne smijem tako. Otici cu ginekologu pa cu vidjet sta cu. Nisam znala da je ovo moderan naziv za prirodnu zastitu koju ja koristim [sm=smiley36.gif] No, ja sam i sa prvim djetetom tek uz pomoc nekih terapija ostala [sm=nosecka.gif], pa ne mogu biti mjerodavna po pitanju toga da je ta vrsta zastite najefikasnija [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|