Derya -> RE: sta koristite kao zastitu ?? (9.5.2013 9:24:32)
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: Derya Meni je ginekolog preporucio pilule zbog neredovitih menstruacija, i to yaz sa najmanjom dozom hormona. Prvih 4-5 dana dana nisam osjecala nikakve promjene, ali sad je katastrofa..mucnine po cijeli dan [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] zgaravica, ponekad imam glavobolje...ali nemogu nikako funkcionisati kako treba [sm=smiley36.gif] sve mi se poremetilo[sm=smiley13.gif].. I sad kontam da odem ponovo kod dr da mi prepise neke druge, ali sve kontam treba organizmu vremena da se privikne, da proci... Prestani odmah i idi dr. Ja sam na njima gotovo godinu dana i zaista nisam imala nikakvih neugodnih nus pojava, ali dr. mi je bas bas naglasila ako skontam da mi na bilo koji nacin stete da odmah prestanem i dodjem njoj ponovo na kontrolu. HB nije bilo potrebe. Ja da sam na tvom mjestu ne bih ih vise pila, ne odgovaraju ti. Evo danas se osjecam sasvim ok, spavala sam bez problema i probudila se bez mucnine [sm=bravo.gif]! Samo mi je cudno sto moj ginekolog nije zatrazi nikakve nalaze, samo mi ih je prepisao onako ''od oka'' valjda po god i kg...a nalaze cu vaditi tek nakon 6 mj koristenja, da se vidi je li sve ok.[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|