Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: sta koristite kao zastitu ?? 27.11.2011 0:53:05
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: N_N
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma nije ona to dobro odradila bitno je da prekine na vakat.... za ovakav vid zaštite bitno je dobro poznavati partnera.... il partnerov
Poznajem ga draga vesela već 10 godina. Nemoj mi reći da nije dovoljno
Ovo je najgluplja metoda "zaštite".
šuti ne kudi je toliko vidiš da ne možeš neku drugu...sve govori ova je fina i super bar dok b još mlao ne poraste
RE: sta koristite kao zastitu ?? 27.11.2011 0:53:56
veeseelaa
al te on možda iznenadio mene je ovaj moj par puta baaaš iznenadio ja mislim neće a on hoće, e kad ga nisam lopatom po glavi srećom te ima reflekse dobre
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.11.2011 0:55:06 >
RE: sta koristite kao zastitu ?? 27.11.2011 0:56:09
Hanady RR
a da ja pitam...koliko je ova nepouzdana metoda ''zdrava'' jel ima neko saznanja o tome
RE: sta koristite kao zastitu ?? 27.11.2011 0:58:39
Hanady RR
Koga??? Mislila sam da pričamo o spermićima koji se zadrže u kanalu user posted image Sipaj koliko hoćeš user posted image user posted image
ma ja se vas otkuham poslije sexa
Aaaaaa vesele, ne govorim o tvom kanalu Idi malo prosurfaj
RE: sta koristite kao zastitu ?? 27.11.2011 1:08:30
animagical
ja u dvije godine trecu trudnocu necu, pa mi je bolje da se konsultujem s ginekologom, nisi mi pouzdana vidis a pomislila da mm prokuham, reko prije upotrebe, nece u njemu nista zivo ostati...
RE: sta koristite kao zastitu ?? 27.11.2011 1:12:32
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma koliko da je partner pouzdan, moze se zatrudniti od predsjemene tekucine, mislim da bas zbog toga najcesce i dodje do trudnoce iako je sve izgledalo ok (doslo do ejakulacije vani)
RE: sta koristite kao zastitu ?? 27.11.2011 1:13:45
Anoniman
Oni to ne mogu kontrolisati niti su svjesni.
al i dalje me zanima šta ne mogu kontrolisati??
ne mogu da kontrolisu prirodni vazeLjin ja se jos uvijek igram ruskog ruleta mada mi se ova vjesticina pjena dzasvi...sta da trazim vjestice u apoteci??