Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: sta koristite kao zastitu ?? 5.5.2010 12:13:48
DM
Bilo bi im poso, kuca, kuca poso, nistaa i ne znammmmm....odma pomislim na onaj youtube hit i odvalim se user posted image user posted image Ako ste culi pjesmu znate o cemu pricam user posted image user posted image on sigurno ima 10 djece user posted image
Ja vam sinoć u pola 4 htjela link postaviti da je malo čujete-ma suze me zalile! Sorry za OT
RE: sta koristite kao zastitu ?? 5.5.2010 12:17:13
DM
Morala sam i ovo napisati-jedna moja kolegica imala 2 djece i pričamo o zaštiti, a o na nama svima:prirodno je najbolje! Nije prošao ni mjesec-ona trudna opet! Od tad je uvijek zezamo za to prirodno!(nisu još bili planirali treće!
RE: sta koristite kao zastitu ?? 5.5.2010 13:31:02
sara.at
ja i mm se stvarno nismo nikad ni cuvali a to iskakanje prije stanice on to nezna on uvijek produzi stanicu eh sad kondom mi je plastika mozda da poslije poroda probam tabletama al koliko sam ja zaboravna svaki mjesec cu vam visiti na temi "dal sam trudna" jer sam zaboravila tabletu popiti
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: sta koristite kao zastitu ?? 5.5.2010 13:35:33
amela2208
IZVORNA PORUKA: doublemum
Morala sam i ovo napisati-jedna moja kolegica imala 2 djece i pričamo o zaštiti, a o na nama svima:prirodno je najbolje! Nije prošao ni mjesec-ona trudna opet! Od tad je uvijek zezamo za to prirodno!(nisu još bili planirali treće!
i ja sam se cuvala prirodno al je evo mi je curica u rukama sada jooooooj ne volim ni ja kondome, ni tablete pa se zato plasim da ne `zakacim`i drugo
RE: sta koristite kao zastitu ?? 5.5.2010 13:45:29
amela2208
pa se zato plasim da ne `zakacim`i drugo
Ma nemoj se ti plašiti za drugo ionako je jedno malo nego se plaši za dalj(ne znam koliko ti nije puno) ja se još ne plašim
ma ja se porodila prije nepuna 3 mjeseca i ne dobijam jer dojim pa ne znam ni da se kontrolisem. Mada trenutno sam daleko od dragog jedno 1000 km tako da ga necu zakacit ako ga vec nisam zakacila
RE: sta koristite kao zastitu ?? 5.5.2010 13:48:32
noaa
IZVORNA PORUKA: amela2208
Ma nemoj se ti plašiti za drugo ionako je jedno malo nego se plaši za dalj(ne znam koliko ti nije puno) ja se još ne plašim
ma ja se porodila prije nepuna 3 mjeseca i ne dobijam jer dojim pa ne znam ni da se kontrolisem. Mada trenutno sam daleko od dragog jedno 1000 km tako da ga necu zakacit ako ga vec nisam zakacila
RE: sta koristite kao zastitu ?? 5.5.2010 13:51:03
DM
Pita nas nastavnica biologije u OŠ-koji je najsigurniji način da se sasčuvamo od otrovnih gljiva Pa da ih nikako ne jedemo A sada ja pitam koji je najsigurniji način da ne ostaneš trudy
Pa nemoj konzumirati
RE: sta koristite kao zastitu ?? 6.5.2010 13:26:34
Tidzi
Draga moja, nista ti se ne plasi za drugo!!! Nije to nista! Nego, ja trebam roditi trece, pa se ja posle poroda trebam plasiti da ne zakacim i cetvrto. A to sve ispod nije nista.
RE: sta koristite kao zastitu ?? 6.5.2010 13:38:33
elkina_mala
hahaha lude steee mi smo se pazili prirodno 2 godine i eto posle toga 5 mjeseci rada i isplatilo see ehe,ali mislim da je sve do muskarca,jer npr meni jetrva kaze: "uff pa haman zna,nekad mene pita jel svrsio" ahhahaah znaci ima onih koji to neznaju ili NECE kontrolirat... pa moj/..moja stvar valjda svako poznaje svoje tjelo... ali eto opet... a guma je...fuj ja je samo koristila kad smo htjeli malo duze
RE: sta koristite kao zastitu ?? 12.5.2010 22:19:19
sarajcica
Eh ovako, ja bila kod ginekologinje i odradila mi samo pregled i preporucila mi yaz pilule... nije me pitala ni da li sam na nesto alergicna itd.... Pa sad ne znam sta da radim dal da kupim ili ne.... Jel neka od vas pila, kako ste se osjecale ? Pitala sam je da li ima nekih nus pojava rekla je ne sikiraj se nema...