Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo da se i ja prijavim od danas sam i ja na ovom novom nacinu ishrane
Jutros oko 10 sam pojela bananu,oko 12 sam popila kaficu i pojela sam jedan dijetalni sendvic oko 2.Namjeravam vecerati u pola 6 i to je to,naravno do 8 cu pojesi neku vocku i fajron. Valjda je ovo ispravno.Ja trebam skinuti nekih 10-ak kg,pocetna je 80 (vagala se jutros )
hm nesto tebi nije u redu sa ogledalom, kakvih crnih 10 kila, pa ti si u liniji
E, moja Majo, nit joj je dobro ogledalo, nit joj je dobra vaga.
Evo da se i ja prijavim od danas sam i ja na ovom novom nacinu ishrane
Jutros oko 10 sam pojela bananu,oko 12 sam popila kaficu i pojela sam jedan dijetalni sendvic oko 2.Namjeravam vecerati u pola '' i to je to,naravno do 8 cu pojesi neku vocku i fajron. Valjda je ovo ispravno.Ja trebam skinuti nekih 10-ak kg,pocetna je 80 (vagala se jutros )
hm nesto tebi nije u redu sa ogledalom, kakvih crnih 10 kila, pa ti si u liniji
Majo Bogami ne laze ni ogledalo ni vaga,ja sam samo visoka pa se to manje primjeti,ali visak je tu.
Alma ne sali se,treba da me podrzis,a ti mi jos kazes da mi vaga ne valja,e moja Alma kamo srece da je tako
ena0002-e jadva cekam tvoje vaganje i da vidim jel ovo stvarno pali,a meni i nije neki problem slatko, ma ustvari nije mi nista problem,ja samo bezveze trpam u sebe i kad sam gladna i kad nisam.Ovkav nacin ishrane mi se cini ok,ali opet vidjet cemo rezultate.
Pa meni se cini da mi je stomak malo manji . Ovo mi je dobro doslo sto sam dosta izbacila grickalice i slatko, s tim sam se doslovno przderavala , jela i kad treba i kad ne treba Pisem rezultate
PS: meni bi bilo idealno 6-7 kg dole koje nisam skinula vec 3 godine
PS: meni bi bilo idealno '-7 kg dole koje nisam skinula vec 3 godine
Uh cuj gotovo u 15,30.Super ako mozes ja iskreno ne bih izdrzala .Meni je rucak/vecera 17,30 ne znam iskreno ni sta je ali posto mm dolazi tad sa posla,njemu rucak meni vecera u ovom slucaju kad sam na dijeti
Kod mene je obavezno cim oci otvorim, jedna ili dvije banane..kako kad i onda kafa. Rucak ide izmedu tri i sest, opet kako kad I zezne me ovako ponesto navecer, kao npr. sad ispekla hljeb, topal, svjez i kako da ne namazem putera i pekmeza bar malo na okrajac
Vec sam cetiri dana na dijeti i vaga pokazuje oko kilu manje, ali najdraze mi je sto mi se probava koliko - toliko regulisala jer bas imam s tim problema, a ni ja ne trebam puno skinuti...nekoliko kilica. Sad imam 54. a kad sam pocela sa dijetom 55.
pa bona Enci, nije puno za nekog ko je visi ali za nekog moje visine jeste. Pa vidjela si kolipacna sam...kad se udebljam lakse me preskociti nego zaobici
Ja sam od jucer na ovoj dijeti i nije tesko za izdrzati. Pojedem bananu oko 08-09h ujutro i onda rucam oko 14h i ne veceram jer inace nemam naviku vecerati,pijem vodu punooooo i uzela sam jedan keksic jucer oko 16h,a danas sam malo smokija oko 17h i to je to.Navecer uzmem nesto od voca i super se osjecam i sad cu se jos natjerati da svako vece radim trubusnjake i meni dosta 3-4kg
Ima li koja mama da doji , a da je na ovoj dijeti? Ja sam probala par dana i imam osjecaj da mi se smanjila kolicina mlijeka jer H. je bila nervozna slabo spavala i bukvalno visila na meni, tako da sam ja od jucer odustala. Moram da kazem da za rucak nisam bas skrtarila, fino se jelo. ali...
Ima li koja mama da doji , a da je na ovoj dijeti? Ja sam probala par dana i imam osjecaj da mi se smanjila kolicina mlijeka jer H. je bila nervozna slabo spavala i bukvalno visila na meni, tako da sam ja od jucer odustala. Moram da kazem da za rucak nisam bas skrtarila, fino se jelo. ali...
ja dojim bebu, ali samo 3 puta dnevno, s obzirom da ona jede i drugu hranu, nisam primjetila da joj smeta .....