Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gledam vase slicice.. I jedino sto mogu reci jeste masallah. Prelijepo izgleda. A mene pomalo vec lovi nostalgija za ovim periodom..Ali neka..Pricekat cu.
hannice samo 1 jos reci da si se udebljala stvarno super izgledas
Stalo je malo to debljanje,nisam nista dobila na kilazi vec ise od mjesec dana. Ma ne zalim se uopste,zadovoljna sa,do sad sam 13 kg dobila,da dobijem jos 7 za ovih 10 sedmica ne bi bilo strasno. S Hanom sam dobila 17 kg i nisam bila previse krupna,sad moze malo vise,ipak su dvije bebe. Ako ostane na 13 necu se ja ljutiti. Hvala vam na komplimentima.
hehe nismo u sedmom imali krevetic eto mi dokaza...ni tapete...a i ove lanene hlace sam skoro pisala da sam kupila, pred Bajram ma sta ti je , sve dokaze imam vec na slici naravno, pored onog osnovnog da tezim tonu i da bi morale biti trojke makar da ovo bude trbo u sedmom mj
< Poruku je uredio animagical -- 7.9.2011 16:58:09 >
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.