Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
O drage moje trudnjace i one koje cete to tek biti (ovo mislim na helenu ) hvala vam puno. meni je samo bitno da stomo raste, mislim da ce me do Novembra prevaliti naprijed
Ni vi niste odavno stavile slikice, hanice, bebice hajde da vidimo dokle su stome.....vala mogla si i ti jednu Animagical da znamo kad dodjemo u tu nedelju sta nas ceka
Prelijepo. Podsjeti me na pokrete moje Naide, ona nije imala ziva mira ni u stomaku , a ni sad
Prelijepooooooooooooooooo
Moja Nejra isto nije imala ziva mira! Cak ni po noci,vazda aktivna u pupi, tako i danas isto! A Dzejla je bila prava mirnica okrene se tu i tamo! Al danas je ziva pravo
Prelijepooooooooooooooooo
Moja Nejra isto nije imala ziva mira! Cak ni po noci,vazda aktivna u pupi, tako i danas isto! A Dzejla je bila prava mirnica okrene se tu i tamo! Al danas je ziva pravo
Zeze,melly,rose,Selminja,Malena_A,maja78 hvala vam na lijepim rijecima...kazu eto da se beba pred porod smiri i ne vrti se mnogo jer nema ni prostora...ali eto moja pisuljica je hB aktivna svaki dan kao na snimci cak mi zna i krevet zatresti kada se provrti...
Sensiaaaaa-----macka i po!!! sa trbom i po
Eeee Selmic moj...pa dvoje male djeceee-cudo bi bilo da su kile ostale...a i bolje je sto su otisle-bar ti je lakse podnijeti samu sebeee...okretnija si,spretnija...sjeti se samo kako je bilo kad si imala sve te kile na sebi...huh...bolje -ne prisjecaj se...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.