Miracle*3 -> RE: oporavak i ishrana nakon operacije krajnika (20.1.2012 15:07:00)
|
Evo malo informacija ako kome zatreba. ORL na DIP-u radi od 10-12, nije neka guzva, mi smo dosli malo ranije i cim je dr poceo raditi brzo smo dosli na red. Preporucio je vadjenje krajnika, zbog njihove velicine vise nego zbog cestih upala. Otisli smo odma na kliniku ORL da zakazemo termin i dobili u martu, tamam kad bi i meni trebao biti zakazan CR. Pitala sam moze li ranije, kazu jedino ako neko odustane, a to bi bilo pocetkom marta :( Na DIP-u se ne narucuje!! Posle toga odemo u Opstu da vidimo jos jedno misljenje i kakvi su s terminima. Dr je grozna, kao i svo osoblje, ono njihovo pravilo da su svi u bijelom, pa ne znas ni ko je dr a ko sestra, ponasaju se grozno. Kaze meni jedna zena kao pa ti dosla petkom. Radno vrijeme im je i petkom, fino pise do 16:00 a sa pacijentima do15:00. A ja dosla prije 13:00, pa sad vidi. Uglavnom, dr je rekla da dodjem za mjesec dana na kontrolu da je prati i to je sve sto je rekla i jestala ko vjetar iz ordinacije. Sta sad da radim???
|
|
|
|