mamaajna -> RE: Zene sa Hidzabom (27.4.2010 21:55:43)
|
odrasla sam u porodici gdje je samo preyime odavalo da smo muslimani,cak smo sestra i ja imali ,medzunarodna,imena.zavrsila skolu za zubnogtehnicara,zaposlila se,udala dobila sina u 21godini,prosla 5g pakla s muyem alkoholicarem,kockarom sa 24g sam bila samohrana majka,bey ikakvog smisla u zivotu.Allah upucuje onog koga hoce.pocinjem klanjati u tekiji mahalskoj,kayu ellhamdulilah.hizab ti treba samo ya namaz,a meni hvali nesto u dusi i hvali.prelayim u drugi dzemat jednog ramazana i tu nesto hvali.sasvim slucajno upoynajem jednog covjeka koji je u raygovoru od 15min ispunio moju dusu,to je to.dogovaramo svadbu ya 5 dana,moj muy je bio sebeb mog pokrivanja.on mi je hvalio da mi da podrsku.svi su mislili da sam poludila.niko vise ne kontaktira s mnom osim moje uze rodbine i dan danas.preko noci mi je Allah podario ljepsi yivot.Imam savrsenog muza,brak ko iz bajke,Allah nas pocastio prekrasnom curicom Imancicom.da i danas sam yaposlena kao zubnitehnicar.nosim klasicni hidzab,veliku maramu obicno tamniju bey ikakvih ukrasa i dugi dzilbab tj haljinu koja neocrtava tjelo,isto tako tamniju bez ukrasa.moj zivot je jako ispunjen,sto s skolom od sina,yabave s Iman,setnjih,odlazaka u prirodu i druge gradove,kupovinom,skolom Kur ana,ders,arapski.odrzavanje dawetskog radija kuci i pomaganju muyu u njegovom poslu..........sve u svemu ja sam presretna svojim yivotom.Hvala Allahu na njegovoj uputi i da me preseli ko muslimanku,hvala mu na ovim blagodatima koje mi je podario. halalite za pravopis Iman se vrti po krilu pa mi je tesko pisati
|
|
|
|