UmmuHamza2305 -> RE: Macina trava, vrkuta, crveni zdravac i ostale ljekovite biljke (10.10.2015 21:12:36)
|
BubaDara, koliko sam svatila dr ti je rekao da imaš policistične jajnike? Već sam pisala na ovoj temi kako sam ostala trudna, elhamdulillah, a imam policistične jajnike.. tako da ,kao što ti je i dr rekao, to ne treba da te sikira.. Ja sam se toliko sikirala,toliko čitala o policističnim jajnicima,pratila kad su mi plodni dani itd.. i na kraju ostala trudna,hvala Allahu, kad sam se jednostavno opustila.. Policistični jajnici nastaju zbog hormonalne neravnoteže i istina je da može doći do ovulacije ,a i ne mora... Meni je npr. dr rekla da imam anovulatorne cikluse, a vidiš me [sm=nosecka.gif] [sm=smiley36.gif] Nekad mi je ciklus trajao preko 40 dana, a nekad 15.. Vjerovatno za 15 dana nije ni moglo doći do ovulacije, ali očito je bila jedna dovoljna da ostanem trudna Tvoje je da poduzmeš uzroke, tj. da se liječiš najbolje što možeš , a Gospodar će dati ako hoće i kada hoće .. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|