Lejni -> RE: Macina trava, vrkuta, crveni zdravac i ostale ljekovite biljke (10.6.2015 17:45:12)
|
LunaBruna od srca cestitam na trudnoci, neka bude lagana i zdrava i da imas lagan i lijep porod. Buba Dara draga i ja se jezim od recenice opusti se pa ce doci. inace da se i ja predstavim, od novembra aktivno radimo na bebi posle niza ginekoloskih problema prije toga. Jos uvijek se nije desila ali nadam se hoce brzo. Prosli ciklus sam pila macinu travu ne znam latinsmi naziv jer je kupljena pod nazivom ocajnica, jako je gorka. Pila sam je samo par dana od kraja M do ovulacije i to samo po nekad, nista redovno. Sad od kraja poslednje M pijem ujutru mjesavinu virka i hajducke trave, 4 sata od toga pijem macinu travu i uvece opet mjesavinu kao ujutru. Kako mi je O bila juce, macinu necu vise piti. Ali ostalo hocu. Primjetila sam prcv put ovu plodnu sluz rastezljivu, do sada je nisam imala :) Nekih mjesec dana pijem po pola folacina pa evo idjecemo. M ocekujem 26, eventualno 27 pa mozda ne dodje. Imam nekakav iscjedak prije M i to mi se od januara desava, ovaj mjesec je bilo i posle M par dana svijetlo roze valjda je izlazilo to sto ostaje od M.
|
|
|
|