Njegova mezimica -> RE: Macina trava (25.11.2013 14:40:49)
|
Pozdrav svima. Evo ako vam mogu nekako pomoci da resite svoje nedoumice. Moja prijateljica farmaceut se bavi iskljucivo biljnim proizvodima, cajevima, tinktturama isl. i posto se ja evo vec 6.7 meseci mucim za zacecem ona mi je ovog meseca dala pravi pravcati savet koji mi je vec ucinio da mi je pms bezbolniji i koji mi je ovog meseca dosta pokazao plodnu sluz a ja nju nisam videla ranije mesecima unazad. Evo kako ide njen savet koji je pomogao mnogim zenama koje se bore za trudnocom i vise od deset godina i koje su presle i preko 43 godine. Ujutru cim ustanem popijem ocajnicu oko 8hi uvece pred spavanje isto popijem ocajnicu a trdim se da ne legnem pre 23h. I ocajnicu pijem samo do ovulacije, ne znam tacno kada je ovulacija, ali ja izracunam od prvog dana ciklusa 15 dana i koji dan gore dole nije opasno, jer ocajnicu je opasno piti ukoliko dodje do trudnoce jer ona izbacuje i plod ali da bi do toga doslo morala bi se piti bar 10 dana u trudnoci tako da dan dva nije strasno. Oko 11h popijem mesavinu crvenog zdravca (nikako rozeg on je beskoristan samo crveni)i hajducke trave, odnos je pola pola oba caja. i u 17h Oko 14h popijem solju vrkute i u 20h. Sto znaci da se ovi cajici uglavnom piju umesto vode, sto bi popili vodu pijemo njih. Jako jako je bitno da od cedjenja ni jedan caj ne sme da odstoji duze od 15 minuta jer tako gubi svoja lekovita svojstva, znaci moze da se i posle pije nije opasan ali pije se uzalud bez ikakvog delovanja, pogotovo bi bilo tako se muciti gorkom ocajnicom, kada se pije hladna nista ne deluje a samo se mucimo. I piju se cajevi gutljaj po gutljaj u roku od 10 minuta. Naravno dobro je ko moze par puta dnevno popiti i po gutljaj dva sode bikarbone u vodi rastvorene i uvek utopljavati jajnike, matericu...nikada da nisu rashladjeni. U cemu je caka. Da bi cajevi delovali i ne bi stvorili neku pometnju jako je bitno da od jednog do drugog prodje minimum tri sada od konzumiranja. Jedan caj uklanja, upala, miome, ciste, prehlade. Drugi caj podstice plodnu sluz i plodne dane koji su najbitniji za zacece A treci caj regulise hormonalni haos koji brani zacece i ako je sve zdravo i cisto Zene koje su se borile sa neplodnoscu 8 i 14 godina i koje su imale 43 i 45 godina, posle ovog recepta su ugledale [sm=modricrtici.gif] za 3 i 6 meseci i roditele jaku i zdravu decu. Mogu samo da vam jos i kazem Sretno u stvaranju vase [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|