Vanne -> RE: Macina trava, vrkuta, crveni zdravac i ostale ljekovite biljke (14.6.2014 23:58:15)
|
IZVORNA PORUKA: samo prirodno Drage moje, i ja bih htjela da se oglasim povodom prirodnog lijecenja steriliteta.Vasi savjeti su tako korisni i humani,da i ja zelim da dam svoj doprinos.Moj muz je imao tako losu pokretljivost i kvalitet spermatozoida,da su nam samo savjetovali vjestacku oplodnju,kojom sam se protivila.Probao je Vitamin E,te mjesavinu caja od poznatog travara iz Splita,nista,sve dok nismo otkrili Babin Zub,zasluzuje da ga pisem velikim slovima.Pio ga je dva mjeseca i dva mjeseca posle toga sam po prvi put ostala trudna.Nazalost,izgubila sam bebu u 6 nedelji,ali mi ne gubimo nadu.Zahvaljujuci vama,pocela sam vec nekih 20 dana,piti virak i cini mi se jako ucinkovit.Menstruaciju sam dobila tacno posle 28 dana,iako i prije nisam imala problema sa ciklusom,bio je kraci za par dana.Zahvalna bih bila za svaki savjet ,pogotovo sa nekom od vas koja je takodje prosla i spontani i kiretazu.Vec 5 mjeseci posle pauze,pokusavam ostati trudna,ali ne uspijeva, jos uvijek.Nadam se da sam sa virkom na pravom putu.Za svaki savjet u vezi Babinog Zuba vam stojim na raspolaganju,a nadam se i vi meni. Puno vas pozdravljam. Ja sam imala sponatani u 9 nedjelji u julu prosle godine,trudnocu ostvarila poslije 11 ciklusa,nista nisam koristila...radjena kiretaza...pala u depru... Savjetovali pauzu od 3 ciklusa...nisam htjela da mi ta 3 ciklusa prodju ni u sta jer sam vjerovala kako cu opet dugo cekati na narednu trudnocu.. Pocnem piti macinu travu i vrkutu poslije prve menstruacije...macinu pila do polovine ciklusa a vrkutu tokom citavog ciklusa izuzev kad sam imala menstruaciju... Poslije trece menstruacije od kiretaze prestanem piti macinu,nastavim samo sa vrkutom...upratim plodne dane...i na dan ocekivane menstruacije dvije crtice na testu... Znaci prvi ciklus pokusavanja trudnoca ostvarena a za prvu mi trebalo 11 ciklusa.... Sad da li je do cajeva ne znam ali to je moje iskustvo... Sad smo 37 punih nedjelja i cekam svoju bebacu svakog trena...[sm=smiley1.gif] I tebi zelim isto [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|