|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava
27.6.2009 10:54:19   
miari
ja sam je pila cca 1l dnevno. kako nisam imala redovite sad prvi mj sam pila od 11.05-25.06 dokad nisam dobila. kad stane opet ću mjeriti bazalnu da vidim dal ovuliram pa ću na ovulaciji stati s čajem. meni je nakon dugog vremena došla prava menstruacija bez tableta, dabrostona i dijana. nadam se da će mi se i ciklusi unormalizirati sad. puno sreće ti želim!!!user posted image

(odgovor članu nea 1981)
Neposredna veza do poruke: 276
4.7.2009 11:45:31   
nea 1981
upravo mi je user posted image prosla, pa pocinjem danas s macinom travom... sretno i meni a i vama zelim da se sve s odmora vratimo user posted image ... Ako Bog da...
Neposredna veza do poruke: 277
12.7.2009 20:01:33   
miari
nea kako napreduje ispijanje čaja? jel može mala pomoć. 25.06 sam imala mengu znači sad mi je već prošlo pola ciklusa. kako mjerim bazalnu ne nadzirem ovulaciju. cure koje su pile macinu travu a imale su neredovite cikluse, nakon koliko vam se unormalizirao ciklus. ja molim boga da ovaj mjesec dobijem normalno il da mi pokaže se ovulacija, ali neznam bašuser posted image unaprijed hvala

(odgovor članu nea 1981)
Neposredna veza do poruke: 278
12.7.2009 20:11:06   
dojbinica
neka mace natave da piju macinu travu, ja više ne pijem ništa

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 279
12.7.2009 20:21:10   
nea 1981
Pozdrav svima...Miari, ja danas prestala da pijem, jer mislim da mi je ovulacija tu negdje na pomolu, pa cemo vidjeti, hvala na pitanju... jedina je razlika sto je meni menza redovna, nikad nije zakasnila (na zalost). uvijek 28 dana, zato ako zakasni... ima da se slaviiiii. ej, da mi je...user posted image

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 280
12.7.2009 20:23:55   
nea 1981
oh, mene, ja zabpravila... I JA VAMA ISTO ZELIM, DA SE SVE OBRADUJEMO OVAJ LIJPI MJESEC...user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nea 1981)
Neposredna veza do poruke: 281
12.7.2009 20:24:15   
dojbinica
IZVORNA PORUKA: nea 1981

Pozdrav svima...Miari, ja danas prestala da pijem, jer mislim da mi je ovulacija tu negdje na pomolu, pa cemo vidjeti, hvala na pitanju... jedina je razlika sto je meni menza redovna, nikad nije zakasnila (na zalost). uvijek 28 dana, zato ako zakasni... ima da se slaviiiii. ej, da mi je...user posted image

ako boga, još kada ti ja jednu biljku pošaljem, ma ima sada pa sada ugledaš +

(odgovor članu nea 1981)
Neposredna veza do poruke: 282
12.7.2009 20:30:50   
nea 1981
joj, hvala unaprijed, pa de obe radujemo, ja to cesto kazem: da se kucnemo stomacima,hahahaha

Neposredna veza do poruke: 283
12.7.2009 20:34:04   
dojbinica
IZVORNA PORUKA: nea 1981

joj, hvala unaprijed, pa de obe radujemo, ja to cesto kazem: da se kucnemo stomacima,hahahaha

akoboga, biće i toga

(odgovor članu nea 1981)
Neposredna veza do poruke: 284
12.7.2009 20:54:36   
miari
dojbinica zašto si prestala piti?jel nije ništa pomoglo? nea ja ti držim fige, neka ti se želja ostvari kao i svima da što prije ugledajuuser posted image i udri brigu na veselje!!

Neposredna veza do poruke: 285
13.7.2009 21:05:01   
dojbinica
IZVORNA PORUKA: miari

dojbinica zašto si prestala piti?jel nije ništa pomoglo? nea ja ti držim fige, neka ti se želja ostvari kao i svima da što prije ugledajuuser posted image i udri brigu na veselje!!

ne nije mi pomogla! A možda nekome pomogne, nismo svi istiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 286
14.7.2009 19:06:08   
nea 1981
EJ, MIARI, HVALA TI PUNO, I JA TEBI ZELIM I SVIM NASIM TRUDILICAMA. DOJBINICE, KAKO BIJASE ONA TRAVICA, DA MI JE MALO DAS, HA????

E,moja bebice da znas koliko ti se nadam, daaaavno bi mi dosla...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 287
15.7.2009 11:59:21   
miari
žao mi je dojbinica ali negubiti nadu!!meni je 20dc i ništa od ovulacije za sada, ah kvragu opet sve ispočetka. ako bude što novog javim.
pusse cure

(odgovor članu nea 1981)
Neposredna veza do poruke: 288
23.7.2009 0:26:50   
tarabl
pozz svima......ja sam novi clan..prije godinu dana sam imala spontani i od tada ne mogu da zatrudnim,kaze doktor sve ok. i odem prije mjesec dana na pregled kaze doktor upala materice....i od tada me ubija antibioticima,sada mi prepisao penciline,a jos nikako nije uradio pregled da vidi da li se imalo saniralo...sto mi se nimalo ne svidja...i zakazao novu terapiju za mjesec dana....opet bez pregleda,naravno. a sto je najgore u svemu rekao mi da ne pijem nikakve cajeve a meni nasuprot svi preporucuju macinu travu....a vidim da je mnogo vas pilo

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 289
23.7.2009 8:02:18   
leonora
Kupila ja juče čaj, kontam, hajde rekoh da počnem i to piti, kad ono... ništa gore u životu nisam probala, uh, sva sam se stresla, ma ne vrijedi ni što sam ga zasladila medom, ona gorčina je čudo... Popijem dva gutljaja i istresem. Probat ću danas opet, valjda uspijem ovaj put. To je ona gorka macina trava, a pila sam i onu finu, kako je dobar ukus, a sad ne znam koja je prava, čitala sam ta gorka. Ali i na toj finoj na kutiji piše da je za ženske probleme, kao pomoć pri zatrudnjivanju i sl.

(odgovor članu tarabl)
Neposredna veza do poruke: 290
23.7.2009 8:08:55   
nea 1981
Prije svega, dobro nam dosla tarabl...user posted image user posted image user posted image zao mi je za tvoj spontani, ali mislim da ti je samo potrebno malo vremena dok se tijelo navikne, nakon sto je odbacilo plod, zato se nemoj brinuti, poslije odredjenog vremena ces opet moci zatrudniti. sto se tice macine trave, mi (bar ja) smo je pili ili je jos pijemo, za stvaranje pogodnog tla za trudnocu, medjutim vjerovatno postoji razlog sto ti je doktor preporucio da, sad za sad, izbjegavas cajeve.kada je tvoj doktor u pitanju, ako nisi zadovoljna s njim, da li si u mogucnosti da ga promijenis, da trazis jos jedno misljenje od drugog doktora? i nakon svega, zelim ti ubrzo onih magicnih user posted image , da se sto prije opustis i uzivas u user posted image ... sretnooo

(odgovor članu tarabl)
Neposredna veza do poruke: 291
23.7.2009 8:14:35   
nea 1981
Draga Leonora, znam ja taj osjecaj dobro, ali ja ga pijem tako sto naspem punu solju i zacepim nos i dok sve ne popijem , u pauzama disem na usta, tako je najlakse. A u vreo caj med ne ide, jer gubi sva svojstva. Probaj prvo popiti caj, pa pojedi kasiku meda, da ti zasladi. Samo pomisli da mi zene svasta i gore moramo proci u zivotu... Ja, recimo pijem caj nekih sedam dana od zavrsetka user posted image , pa do ovulacije, po 1/2 l. ili cak 1 l. Pokusaj na ovaj nacin, pa sta bude... sretnooo.

(odgovor članu nea 1981)
Neposredna veza do poruke: 292
24.7.2009 10:17:09   
garica87
podrav cure, zene ;)
ja sam pocela piti macinu travi prije 5 dana.. fin ukus ima.. ali kako citam ima i neka vrsta te trave, koja je jako gorka.. pa sad neznam jel ja tu pravu pijem hehe eto ako koja od vas zna, nek mi kaze user posted image

Ko ceka, taj doceka...

(odgovor članu nea 1981)
Neposredna veza do poruke: 293
24.7.2009 12:39:53   
plava72
Garice obje vrste macine trave su za naše probleme,
za ovu gorku, marubi v. kažu da je bolja mada sam čitala na forumu
da žene iz Hrvatske žude za ovom našom bosanskom (nepeta cataria ) za njih je ona bolja

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu garica87)
Neposredna veza do poruke: 294
25.7.2009 20:11:43   
garica87
eh super da znam, hvala... user posted image
ma za mene je ova moja bolja hehe sto ima dobar ukus ;)

Ko ceka, taj doceka...

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 295
10.8.2009 17:33:41   
mirjancica
ljudi pozdrav...jA RADIM U JEDNOJ GALENSKOJ LABORATORIJI koja se bavi proizvodnjom cajeva i ostalih medikamenata...da ne bi imale dvojbu oko macine trave trazite je na latinskom nazivu-----marribii herba ili ocajnica........Ima jos jedna vrsta ocajnice ali je ona za depresije i za smirenje zove se VALERIJANA valeriana radix.znaci za pomoc pri zatrudnjavanju trazite je u apotekama pod latinskim nazivom MARRUBII HERBA.......user posted image E SAD JA OD VAS TRAZIM SAVJET.........imam redovne menstr.user posted image doktor kaze da je sve u redu relativno sam mlada 22 god ali user posted image user posted image user posted image user posted image nikako da kucne na moja vrata....molim velike zene malih savjeta da pomognu.pozzzzzzzzzzzz

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 296
10.8.2009 17:40:05   
ena0002
Mirjancice dobro dosla na forum user posted image
Pa sad.....neki poseban savjet ti ne mogu dati user posted image .....sve zavisi koliko radite na user posted image , ako je to malo duze onda bi se i tm svakako trebao kontrolisati, znaci uraditi spermiogram, a ti ako nisi radila, uraditi hormone i vaginalne briseve.....to ti je neki pocetak pretraga....
A ako ste tek poceli da se trudite onda samo laganini, opustite se i nadam se da ces sto prije ugledati user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirjancica)
Neposredna veza do poruke: 297
10.8.2009 17:45:05   
ivana st
Mirjančice ne znam koliko se dugo trudite oko bebe,ali mlada si i nema potrebe da se opterećuješ. Uz to što je dobro piti macinu travu, možeš pratiti kad su ti plodni dani za što nije loše mjeriti  bazalnu temperaturu, i najbitnije je da se opustiš i da uživate jedno u drugom i bebica će sigurno brzo doćiuser posted image

(odgovor članu mirjancica)
Neposredna veza do poruke: 298
10.8.2009 17:52:12   
ena0002
Kad Ivana spomenu ovulaciju.....mozes je pratiti i po plodnoj sluzi, a imaju i LH trakice za odredjivanje ovulacije.
U svakom slucaju sretno user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 299
24.8.2009 14:08:57   
miari
ej cure kako napreduje ispijanje čaja??ima li kakvih pomaka?

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *