|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava
20.4.2009 19:26:08   
ksenija81
Devojke, imam jedno pitanje za vas. Da li je neko imao u sekretu bele ljuspice i sta
to moze da znaci. Od kad pijem ove travulje samo nekih problema imam.
Treba da dobijem 28.04, a nadam se da necu jer smo podosta radili na user posted image .
Sad su pocela krsta jako da me bole, pa ne znam da li se to slucajno
tako namestilo ili me ubise ovi cajevi. Suva sam ko barut, a pri tom imam samo
te bele ljuspice. probala sam naci nesto na ovu temu na ineternetu ali bez usapeha.
Svakako idem na pregled za par dana pa ako je neko imao iskustva sa ovim
tipom sekreta neka pise.

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 226
5.5.2009 20:19:22   
miari
Bok cure, evo kako sam ja nova na forumu molim vas za veliku pomoć.imam 28 godina i naravno ja bi bebu!!! dijagnosticirani su mi pcos.moj gin me je odlučio poslati na laparaskopiju, koje se užasno bojim (jer mislim da mi neće previše pomoći), nakon 5godina uzimanja diane 34, i samo jedne terapije dobrostonom ( menstr. dolazila, ali kako sam prestala piti tablete, prestala je i menstruacija.) nije mi htio dati niti klomifem niti kontrac. već bum ravno na stol.. počela sam piti macinu travu u nadi da će ona pomoći. tek mi je treći dan da ju pijem. može li mi netko reći nakon koliko vremena je čaj počeo djelovati. ako ima netko iz rijeke voljela bih savjet u vezi laparask. i koliko se dugo čeka da se naruči na pregled. unaprijed hvala..suosjećam sa svakom od vas!

(odgovor članu ksenija81)
Neposredna veza do poruke: 227
6.5.2009 10:44:44   
dana3
dobro dosla ma forum.prije svega da kazem da ja nisam koristila macinu travu iskljucivo da bih zatrudnila vec zbog obimnog bijelog pranja.

macina trava se pije 40 dana sa prekidom u periodu mensesa.
isto tako je dobro prati se macinom travom kao i pariti na istom caju

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 228
6.5.2009 12:53:01   
Anoniman
Ja sam pila macinu travu 2 godine, jedno 10 puta po 40 dana, jest da mi je malo lakse od nje bilo ali ja nisam vidjela posebne rezultate. Prije par sam je prestala piti, a  user posted image cekam 3,5godine.Bijelog pranja imam za nepovjerovati, vise ne znam sta da pijemni sta da radim.Jedna ringerajica mi je napisall da je dobr4a kombinacija kunica, neven, macina trava, pa cu i to pokusati.Zenama koje imaju isti problem kao ja zelim da uskoro budu sve  user posted image , i da vise ova dosadnica user posted image za dugo ne dolazi. Cuvajte se pusica

Pazite na velika slova prilikom pisanja posta (velika slova znace vikanje).

< Poruku je uredio Vedica RR -- 6.5.2009 14:27:34 >

(odgovor članu miari)
  Neposredna veza do poruke: 229
6.5.2009 14:56:14   
dojbinica
Pozzz za sve koje pijete macinu travu i koje se trudite da napokon ugledateuser posted image na svojim testovima, što je i moja velika želja.Ja sam počela da pijem macinu travu prije 10 dana, prije nego što ću da dobijem user posted image , kasnilo mi je 5 dana i ja pomislila da sam user posted image .Ali ništauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ali tome nije obzehrabrilo, i sada jedva čekam da mi prestane menga, da počnem ponovo da piejm, ali sada pijem i vitamin E, i folnu kiselinu i nadam  user posted image u šestom mjesecu, kao i svima vama koje ste trudilice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sreću

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 230
6.5.2009 15:49:41   
alex_mo
Evo i kod meneuser posted image .Pila sam razne lekove i injekcije Pregnyl5000,ali danas sam se strasno razocaralauser posted image ,pa eto zelim da znam nesto o biljkama.Dali moze ovaj caj da mi pomogne i kako  i gde da ga nadzem u Makedonii.

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 231
6.5.2009 15:52:48   
dojbinica
poz alex mo, ja mislim da ti može pomoći, jer moja ga je sestra pila 4 mjeseca i zatrudnila, zato sam ga i ja počela da pijem i nadam se da ću user posted image

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 232
6.5.2009 16:00:12   
ljubičica 28
Cure drage meni sada ništa nije jasno user posted image . Dva puta sam kupovala macinu travu i to u dvije različite biljne apoteke i oba puta mi nije bila gorka user posted image .
Mora li macina trava biti gorka ili ne mora user posted image  I kako znati kada je ne smiješ piti ako ne znaš kada ti je ovulacija user posted image ...pozz svima...

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 233
6.5.2009 16:08:10   
dojbinica
koju ja pijem macinu travu nije gorka i to je ta, a ne smiješ da je piješ samo kada imaš mengu

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 234
6.5.2009 16:12:26   
mamy Sabina
Iščitajte temu od početka,
sve vezano za macinu travu je apsolvirano user posted image
Imate i temu Lekovito bilje,dosta toga je napisano i na njojuser posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

Neposredna veza do poruke: 235
6.5.2009 16:16:56   
Anoniman
Macina trava se pije po pravilu 40 dana bez prestanka od 0,5l pa gore svaki dan,meni nije bila gorka,prije sam rekla ja sam je popila more i ništa,nikakvih znatnih promjena.Ne znam možda je nekom pomogla za user posted image ,ali meni stvarno nije,još uvijek se rastužim kad dođe zlobnica user posted image .
Sretno svima,pri pijenju macine trave.

Neposredna veza do poruke: 236
6.5.2009 16:32:32   
ljubičica 28
Hvala cure na informacijama user posted image . Ja ću je nastaviti piti dok mi ne dosadi, ništa nije na odmet...meni nije ni ružna toliko a valjda će bar malo pomoći.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 237
6.5.2009 16:40:33   
alex_mo
 Ja se nadam da ce i meni pomoci kao i vama ,samo je jedan problem.Izgleda da je nema u Madedoniji,pa recite mi nesto vise oko toga akoznate

Neposredna veza do poruke: 238
6.5.2009 16:42:39   
alex_mo
Ja se nadam da se mi pomoci macina trava isto kao i vama,ali imam jedan problem.Nema je u Makedoniji,ako znate vise oko toga i ako je neko kod nas trosi neka mi pise.Cekam vas

Neposredna veza do poruke: 239
6.5.2009 18:34:25   
vjestica
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

Macina trava se pije po pravilu 40 dana bez prestanka od 0,5l pa gore svaki dan,meni nije bila gorka,prije sam rekla ja sam je popila more i ništa,nikakvih znatnih promjena.Ne znam možda je nekom pomogla za user posted image ,ali meni stvarno nije,još uvijek se rastužim kad dođe zlobnica user posted image .

zar nismo već davno apsolvirali da se pije samo do ovulacije, jer može djelovati abortivno
hajte radije pročitajte temu od početka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 240
6.5.2009 18:40:17   
dana3
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

macina trava se ne pije u vrijeme menstruacije.to se posebno naglasava u svim knjigama o biljkama

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 241
6.5.2009 19:19:05   
miari
a da li je nekome pomogla u postizanju ovulacije,jer ja nemam redovite menstruacije( zadnja menstruacije mi je bila 10.03. uz pomoć dobrostona i do danas ništa), a time niti ovulacije( mjerila sam tri mj.bazalnu i to pod dobrostonom pa ništa) 

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 242
6.5.2009 19:30:45   
dojbinica
ako meni pomogne mari, za sledeći mjesec, ja ti javim obavezno

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 243
6.5.2009 19:34:57   
miari
hvala ti dojbinica, također ako bude kakvih promjena kod mene ti javim, držim nam fige!!! znači ti i maš isti problem?

Neposredna veza do poruke: 244
6.5.2009 19:57:28   
dojbinica
da miari imam.Evo sada sam bila kod komšinice na kafi, i tema je odma bila zasto još ništa ne radim na djeci, pošto ja imam jedno koje ove godine kreće u školi, ja sam joj jednostavno odogorila da će u mene da bude kada i u nje, da čekam nju hahaha

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 245
6.5.2009 20:12:24   
miari
da zvuči poznato, svi pitaju a kad će beba pošto sam ja novo udana. a srce mi se stegne.ja se nadam uskoro. sve bi napravila samo da znam da će pomoći. a prvu bebu si normalno zanijela?

Neposredna veza do poruke: 246
6.5.2009 21:17:17   
alex_mo
            Prva beba je nesto posebno.Moja je bila za malo pre 11 godina.Predivno.Pre 4 godina dobila sam streptokok u bubregu,lecenje je trajalo 3 meseca,zatim mi je krv bila jako slaba i vukla se klinikama skoro godinu dana.Posle svega nisam razmisljala o bebi,a da napomenem da mi je prva trudnoca bila iz prvog obida i bez nikakvih problema.Tako sam mislila da kada pozelim tada cu imati drugo dete,ali nazalost krivo.Sada 10 mjeseci MM i ja strasno zelimo i radimo na bebac da mi sve teze i teze pada novauser posted image .Borimo se i dalje i nadam se da ce i druga beba biti uskoro i sto pre zaboravimo ove tuzne trenutkeuser posted image

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 247
6.5.2009 21:45:55   
miari
vjerujem da će biti sve u redu i da treba samo optimistično ići dan za danom. teško je kad želiš ta mala divna stvorenja i dao bi sve da ti se ukaže user posted image ,te da trudnoća prođe ok..ja želim svima koji imaju bilo kakvih problema da se ne prestanu nadati i da im se ostvare želje. ako ima netko bilo kakav savjet što još napraviti, koje terapije primiti, savjet prihvaćam.

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 248
6.5.2009 21:51:25   
dojbinica
da miari, prva trudnoća mi je bila normalna, i sve je bilo ok, ali sada nam se nešto ne da

(odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 249
16.5.2009 15:44:00   
alex_mo
I meni je prva trudnoca bila super,ali sada skoro 11mes. i nista.Danas mi je 11dan posle ciklusa,koji traje 5 dana.Tek sam danas nabavila macinu travu,rekli su mi da se zove ocajnica ,a na latinskom pise Marrubium Vulgare,prijatan ima miris,a jos je nisam probala.citala sam ovaj forum izpocetka i nije mi jasno.Kaze da se pije bez prestanka 40 dana osim u ciklusu,a neke kazu da se nepije i kada je ovulaciju.Meni ovulacija trebala  poceti sutra ili dan kasnije.Sutra 17.05 idem na folikolmetrii,i ljecnik ce mi reci dali su poceli oni dani.Ali svejedno pisite mi molim vas kako se tacno pije,kako se sprema i koliko dugo.Dali za vreme ovulacije treba ili ne piti.Dali ima odredzeno vreme(ujutro,navece)kada se pije.Pozzzz.user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *