samedi -> RE: Duša duše moje (5.11.2010 11:39:55)
|
Ljubavi moja,ti si svjetlost mog zivota,prije tacno 6 mjeseci si dosla i ti,tako mala i nemocna,sicusna i slaba,pokazala si mi svo cudo zivota,svu ljubav ovog svijeta. Ljubicice moja,jednoga dana,ako Bog da,kad budes imala svoje dijete,tek ces tada moci shvatiti koliko te mama voli,koliko se brine i koliko strepi nad tobom. Ni ja nisam shvatila,sve do onog carobnog trenutka kad sam tebe ugledala. Sav prijasnji zivot,sve sto sam prosla i vidjela,nikad ne bih mijenjala za jedan tvoj osmijeh. Bojala sam se,dok si mi bila pod srcem,bojala sam se kako cu ja to sve,hocu li biti dobra majka,hoce li mi se zivot promijeniti... I jeste,sve se promijenilo...Jedan tvoj veseli pogled,samo jedan mali osmijeh odjednom promijeni sve. Kad sam najtuznija,pogledam te i odmah se razveselim,das mi snage za sve. Vise nije zivot tako tezak otkad si ti sa mnom. Sve bih dala da te mogu sacuvati od najmanje boli,od najbezazlenije bolesti,ali znam da to nije moguce. Zato ce mama,uz Boziju pomoc,biti kraj tebe uvijek da ti pomogne,da odboluje zajedno s tobom,da se isplace i nasmije zajedno s tobom. Ljubicice moja,budi mi sretna,zdrava i nasmijana jos puno puno godina,volim te najvise na svijetu!
|
|
|
|