Hanady RR -> RE: Duša duše moje (12.2.2014 0:03:05)
|
Da su mami rekli da ćeš ovoliko pod kožu da se uvučeš rodila bi tebe mama i prije...[sm=smiley36.gif] Žuta moja, moje oko plavo, moja dunda, tvojih 5 godina tebi malo a meni puno, prebrzo... Da ti želim sreću to znaš....da te volim beskrajno to ćeš saznati dok još porasteš...da ti želje ispunim to znam...al tvoje su želje male... Ono što ja ti želim da sva ludila oko tebe zauvijek prestanu, da ti napravim rozi balon u kome je lijepi svijet i gdje možeš živjeti kao princeza, kao lutkica moja Lalalopsy[sm=smiley27.gif] Moram ti reći da ja tebe i tvoju seku bezuvjetno volim, nekada mi se čini da sunce postoji samo da jutrom u tvojoj kosi se igra. Gledam te kako svaki dan nešto novo učiš , a ja želim ti da ti budemo roditelji koji će te u svemu podupirati i biti uz tebe i kada padneš i kada poskočiš...to ti najviše želim, moja žuta. Nismo mi savršeni roditelji, najvažnije mi je da me voliš žuta i još važnije da znaš koliko mi volimo tebe. LJubav nas pokreće, ona nam daje snagu da sve pređemo zajedno...od prvog koraka, do prvoga dana škole...itd..(svašta nas još čeka) Moja žuta, moje oko plavo, moja dunda, sretan ti rođendan [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|