Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma i ja mislila sutra ali mislim da je suvise kratak rok da se sve nadjemo... ali sljedeci vikend je pametnije... npr. da to bude subota sljedeca ... jer znam da je radni dan nezgodan za zaspolene zene... a i da imamo vremena sve vidjeti tu informaciju i doci...
dakle subota 30. januar vrijeme mozda iza 14 h???
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.1.2010 17:14:27 >
U pravu si, mislim da je kratak rok, taman ćemo skupiti, nadam se, dovoljno sredstava da joj pomognemo. Meni odgovara i drago mi je što je vikend. Samo nisam dobro upratila, je li pomažemo i sa pelenama ili samo novac??
novac sa ZR koji se uplati do subote cu ja podici ...a na kaficu se moze ponijeti ko sta moze : novac ili pelene... neke forumasice nece moci uplatiti do tada ali ce biti oznaka da je za NJU pa cu joj preostali novac kasnije proslijediti...
bilo bi dobro da kafica bude npr. u 14 h a da onda enisa_sara ti i ja odemo tvojim autom do NJE... moze i drugaciji prijedlog!
Drage moje ako je nekoj frka oko termina uvjek ima i druga kafica jer cemo mi NJOJ biti potrebne dok se ne zaposli... Pa ili svoj dio dajte nekom da donese ili se vidimo ponovo na drugoj kafi...
ma i ja mislila sutra ali mislim da je suvise kratak rok da se sve nadjemo... ali sljedeci vikend je pametnije... npr. da to bude subota sljedeca ... jer znam da je radni dan nezgodan za zaspolene zene... a i da imamo vremena sve vidjeti tu informaciju i doci...
dakle subota 30. januar vrijeme mozda iza 14 h???
A sta mislis Visnja, da ipak bude jedna sutra, a jedna sledeci vikend. Jer nama je kratak rok do sutra, a zamislite kako je nekom kome to zaista treba, pa njoj je sutra daleko. Pa ko moze sutra, onda sutra, ko ne moze onda sledeci put
ja sutra mogu 100 %, ali za slijedeci vikend nista ne gaantujem jer ovisim o mm jer niko drugi nema da mi cuva bebu....veceras stize nekad s puta, a sutra je kuci citav dan....
JA SAM ZNACI ZA SUTRA!!!
ajd skontajte pls
Pošto sam nova na forumu i nisam upoznata sa prijašnjim akcijama, gdje se nalazite na kafi? I ja bih da se priključim akciji. Tek bih krajem sedmice mogla ili da uplatim novac ili da doprinesem u pelenama. A jeli cuirca ili dečko?
Ja mogu i sutra i sledeci vikend, samo mislim da bi trebalo prije, jer rekla sam vec da je onom kome treba puno i do sutra cekati, a kamoli 7 dana, a vi kako hocete
sutra nas moze doci 2-3...jer mnoge ne znaju...a da bude prva kafa npr u ponedeljak u igraonici iza 18 kod Suzi? pa joj ja to mogu sve u utorak odnijeti???
eh sad čitam čitam...i sve pokušavam da skontam kad i gdje...al uglavnom sam skontala da ja nema šanse u ponedeljak da stignem jer mi mm radi do 18,00h...znači ja bih sigurno mogla tu narednu suboru iza 14,00h što vremenski šro finansijski jer u idućoj sedmici ću moći pored uplate na račun kupiti pelenice i maramice. Elem postoji i opcija da po mužu pošaljem u igraonicu kod suzi sve al budem vidjela.
elem rado bih sa vama kficu popila no neda mi se...al sam sigurna da je ova akcija birnija od moje želje da pobjegnem od djce pa će moj doprinos trenutno mogući na računu biti dovoljan do ponedeljka.
Ljubim Vas.