Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ako ne budem došla mogu poslati višnja kremice i pelene za bebu i još neke sitnice ako treba...nikad neznaš kad možeš biti tu ti..robicu nemam jer sve dajem susjedi od alexa a ostale stvari sam dala drugoj susjedi kojoj je potrebno jako...tako da nemam robice samo ono što mu je dobro.Nuna draga moja ja bi tebi kuču sagradila ti si meni fenomenalna.ipak ču ja zari biti sveki
Nije problem, godila bi mi jedna u Istri. A sve smo mi fenomenalne, ja nekako osjecam neku sigurnost i znam da bi mi pojedine pruzile ruku kad bi mi trebalo... I bas mi je drago sto ova akcija tece kako tece, niko ne postavlja suvisna pitanja, svi su spremni pomoci...ma posebna je ova nasa RR.
Voljela bih pomoci ako ima neki nacin preko Pay -pal -( koliko toliko cigla po cigla kucica
ovo bi bio jedini nacin na koji bih i ja mogla pomoci, naravno da sam za.
da budem iskrena ja nemam pojma kako to ide preko pay-pal... imam ja i devizni ZR za RR al kako sam informisana to je poprilicno skupo za vas koje uplacujete jer vam traze puno za proviziju... ajd raspiram se jos
Višnja, ja ću biti u Sarajevu krajem februara, i tada cu uplatiti novac. Hoću reći nešto drugo - jako mi se svidja tvoj topli odnos i dirljiva mi je ta potreba da se pomognne nekome ko istinski treba pomoć, dok ne stane na svoje noge. pozz
i mi smo tu..u zlu se za razlog ne pita...nego nek se svak zamisli u toj kozi i koliko bi mu samo malo znacilo...uz tebe smo !!!! redovito sudjelujemo u svim akcijama, jer se jednom nama pomagalo, pa znamo sto znaci ruka pomoci, kad ne znas na koja bi vrata vise kucao
< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.1.2010 18:49:39 >
Ja bih voljela da se ne otkriva identitet forumašice, da niko ne piše poruke koje asociraju na neku. Višnja je u prvom postu odmjereno sve napisala, a da nije imenovala, svi mi imamo svoje pretpostavke, ali eto je mislim da je bolje ovako....ne znam. Meni uopšte nije važno ko je upitanju, jednako bih reagovala za bilo koju od nas... Ko god da je upitanju ima veliku podršku od nas
Naravno da ću pomoći koliko mogu i nije mi uopšte bitno o kome se radi, jer Višnja ne bi bezveze pokrenula sve ovo. Iskreno se nadam da će se prikupiti dovoljno novca i da ćemo nekome koliko toliko pomoći.
I mi tek sada pročitasmo, uglavnom potrudit ćemo se odmah u ponedeljak
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
nego žene dajte da pomognemoovoj našoj dragoj ženi, da joj nađemo neki posao , mislim da bi i takva pomoć bila od velike koristi, one koje imaju neka konkretna rješenja iliprijedloge neka se jave Višnji
kad je posao u pitanju ja sutim jer jos nista nije konkretno... ali jedna nasa forumasica (izvinjavama se opet zbog diskrecije) je ponudila da je zaposli u firmi u kojoj ona radi... radno mjesto bi se trebalo desiti do marta... molimo Boga da se to desi i da ONA pocne da radi... eto obzirom da je mama alma to pomenula odlucih da podjelim s vama da je velika vjerovatnoca da ce ONA do marta poceti raditi... znam da ce sve Vas (kao i NJU ) to obradovati.... al psssst da ne cuje zlo ljubim vas sve ONA vam salje puno poljubaca