Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imam osjecaj da se na ovoj temi humanitarnost vrti samo par forumasica od velikog broja registriranih ne razumijem zasto,situacija nije idealna i samo su rijetki sretnici koji dobro zive al ipak...Ja bih pohvalila moje forumasice iz MO odazvale smo se na sve akcije i na ovu cemo aBd jer nitko ne zna sta ga sutra ceka i nisu mi jasni oni koji ni ne procitaju molbu Slobodno neka me sad neka napane i neka kaze" ja ako cu pomoci ne mora nitko znati" i ta supljarenja jer kad Visnja dodje na banku tamo 0 uplata
Licno pomazem kad sam u mogucnosti ali ne volim niti zelim da se vrsi pritisak na clanice koje cim dodju na teme od njih se ocekuje da uplate.Pravilo foruma nije ako se uclanis na forum moras i pomagati u humanitarnim akcijama.Realno mi smo se i pretvorili u humani forum a ne forum mama i beba ljutite se koliko hocete.
Imam osjecaj da se na ovoj temi humanitarnost vrti samo par forumasica od velikog broja registriranih ne razumijem zasto,situacija nije idealna i samo su rijetki sretnici koji dobro zive al ipak...Ja bih pohvalila moje forumasice iz MO odazvale smo se na sve akcije i na ovu cemo aBd jer nitko ne zna sta ga sutra ceka i nisu mi jasni oni koji ni ne procitaju molbu Slobodno neka me sad neka napane i neka kaze" ja ako cu pomoci ne mora nitko znati" i ta supljarenja jer kad Visnja dodje na banku tamo 0 uplata
Licno pomazem kad sam u mogucnosti ali ne volim niti zelim da se vrsi pritisak na clanice koje cim dodju na teme od njih se ocekuje da uplate.Pravilo foruma nije ako se uclanis na forum moras i pomagati u humanitarnim akcijama.Realno mi smo se i pretvorili u humani forum a ne forum mama i beba ljutite se koliko hocete.
da, to jest ja sam takodje negdje napisala da je raji garant dosta humanitarnih akcija pa se zato slabo i odazivaju! ima bar pet tema gdje se trazi pomoc zaslosno, sta drzava uradi od ovog naroda Da Bog do imamo puno novca svakom bi pomogli, niko nije imun na ovakve stvari al danas svi tesko zive
Uplatila sam na Visnjin racun...jos samo da mi je skontati nekog blizu mene ili da mi je usput da dobacim pelene
Mogu ja preuzeti pelene nekad poslije posla (radim do 14h) ali kad Visnja da zeleno svjetlo, kad se forumasici budu nosile pelene. Eto ne kukaj vise
ma skontala sam, trebalo mi je doduse, da se ne skupljaju pelene za nju na ovoj kafi...pa cu ih ponijeti na sljedecoj a usput kupiti jos koji paket
zasto joj ne date novac, zasto kupujete pelene?????????? ok ako imate kuci viska pa da date al dajte joj novac ona ce djetetu mozda kupiti najeftinije pelene a za razliku ce uzeti nesto drugo
Uplatila sam na Visnjin racun...jos samo da mi je skontati nekog blizu mene ili da mi je usput da dobacim pelene
Mogu ja preuzeti pelene nekad poslije posla (radim do 14h) ali kad Visnja da zeleno svjetlo, kad se forumasici budu nosile pelene. Eto ne kukaj vise
ma skontala sam, trebalo mi je doduse, da se ne skupljaju pelene za nju na ovoj kafi...pa cu ih ponijeti na sljedecoj a usput kupiti jos koji paket
zasto joj ne date novac, zasto kupujete pelene?????????? ok ako imate kuci viska pa da date al dajte joj novac ona ce djetetu mozda kupiti najeftinije pelene a za razliku ce uzeti nesto drugo
pelene su kupljene davno, babylove pelene, koje ona valjda koristi...kupila sam ih zato sto je bilo receno da se skupljaju pelene...novac je takodjer uplace
A ja ne vidim nista lose da joj se kupuju pelene, jer ima ljudi koji ne vole davati novac...mislim u vidu kesha...pa nek' svako radi kako voli
Sto se tice humanitarnih akcija...i ja mislim da ih je previse, jer ovako se nikome ne pomogne kako treba.
ma znam...ali rekoh da objasnim ...jer i meni bi bilo lakse samo novac da uplacujem...dm mi bas nije blizu...ali ima dosta ljudi koji ne vole kesh davati
ja sam se prije pola sata cula sa NJOM... zaiste je u teskoj situaciji...
naravno niko od nas ni na koga nece uticati... ko moze i sta moze neka da...
ono sto ja zelim je da nase kafice budu opustene bez nekih "obaveza" niko nikom nece zamjeriti ako nista ne donese... ako ne sada, prilozit ce drugi put... isto to mislim i za uplate (uvjek napominjem da se napise za NASU forumasicu)...
mojoj Asji je sutra rodjendan... ona ce sigurno dobiti poklona od svakog ko nam bude dosao... MM i ja smo odlucili da Asji kupimo skroman pokloncic... ona ionako dobija stalno igrackice pa jos i nema osjecaj za poklon pogotovo rodjendanski (kojeg ona i nije svjesna jos) odlucili smo da 100 km damo NJOJ ... neka to bude Asjin poklon njenoj bebici... nadam se da cu uspjeti svoje djete nauciti da bude skromna i da uziva i ako druge bar na trenutak usreci ili im da osmjeh na lice...
u ponedeljak cu vidjeti da li ima uplata na ZR... a pokusat cu stupiti u kotnakt sa zenama koje rade nesto slicno iz jedne "strane organizacije"...
ja sam se prije pola sata cula sa NJOM... zaiste je u teskoj situaciji...
naravno niko od nas ni na koga nece uticati... ko moze i sta moze neka da...
ono sto ja zelim je da nase kafice budu opustene bez nekih "obaveza" niko nikom nece zamjeriti ako nista ne donese... ako ne sada, prilozit ce drugi put... isto to mislim i za uplate (uvjek napominjem da se napise za NASU forumasicu)...
mojoj Asji je sutra rodjendan... ona ce sigurno dobiti poklona od svakog ko nam bude dosao... MM i ja smo odlucili da Asji kupimo skroman pokloncic... ona ionako dobija stalno igrackice pa jos i nema osjecaj za poklon pogotovo rodjendanski (kojeg ona i nije svjesna jos) odlucili smo da 100 km damo NJOJ ... neka to bude Asjin poklon njenoj bebici... nadam se da cu uspjeti svoje djete nauciti da bude skromna i da uziva i ako druge bar na trenutak usreci ili im da osmjeh na lice...
u ponedeljak cu vidjeti da li ima uplata na ZR... a pokusat cu stupiti u kotnakt sa zenama koje rade nesto slicno iz jedne "strane organizacije"...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
juce sam joj poslala 170 km... zahvalila se svima... ona jos uvjek ceka odgovor iz jedne firme gdje ima velike sanse da bude primljena... nadam se da cemo i dalje biti uz nju sve dok sama ne pocne zaradjivati...
i šaljemo puno puno dorbih vibracija da jave za posao