Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
čini mi se da se ovo na merkator iza 1 odnosi sutra nedelja...jel da...jabih došla sutra...ovo za danas sam propustila...od svih noći do 2 na rr ja baš sinoć spavala :(
Sutra, nedjelja 21.02. Mercator.... hanady, jel dolaziš, ako da da ponesem dubak
eto mene sutra pa makar samo na 15 minuta. hm, de mi samo recite je li u tom merkatoru ima smao jedan restoran?cini mi se da ima, pa se nadjemo onda tu u njemu?
ujutro potvrđujem jer djeca mi se čudno čudno ponašaju...a mamu sam rezervisala...pa i ako budu bolesne ja nek me Bog kazni možda uspijem doletit. Al garant ujutro potvrdim da znaš za dubak ( nemoj da me nana skalpira onoj se mojoj primaklo sve joj kupili od kolica do krevta )
ena kad uđeš u Mercator, nakon pokretnih stepenica "smotaj" desno idi do kraja pa onda lijevo, tu je kafić. Uostalom imamo brojeve pa ćemo se zvati ako gdje zapne, al neće sigurno hanady, ma ne brini ako ne uspiješ doći, donijet ću ti ja do kraja iduće sedmice , sve samo da nas nana ne namlati
ena, sad da te prozovem? Ako ćete vi voditi svoju djecu, onda ću i ja svog bebelog, da upozna drugove škorpija, nudim prevoz , taman protivusluga za diktafon
ena, sad da te prozovem? Ako ćete vi voditi svoju djecu, onda ću i ja svog bebelog, da upozna drugove škorpija, nudim prevoz , taman protivusluga za diktafon
ma ja ba, sada odmah cu da utipkam borj. eh dolazim onda i ja sa svojim bebelim, mi cemo nasim bibijem doletit jer smo prosli put imali manjih poteskoca kad su mamu odredjene druge mame cekale sat vremena na snijegu... ali o tom po tom
Ma i kod mene će biti smaranje, ni moj neće u kolica (ti si to već vidjela).... Dođi ti sama da "bacimo" koju a ako moj bude plaho nervozan vjerovatno ću i ja odustati da ga vodim.... Vidjet ćemo sutra....
vidi ih koliko na djecu kukaju...ja kd bi vam svoju dovela morale bi joj kafu naručit i odmah platiti za polomljeni inventar...nemoj slučajno da koja stavi naušnice il kakvog lančića...moja harambašica sve otuđuje....čak i nepoznatim ljudima
mm na predavanju (grrrrrr) djeca sline i bale još nije isključeno da nnisu bolesne ili da jesu uglavnom za raju i druženje nisu...šta ja znam kakv virus da vam beze donesu...ova moja djeca su čudo...elem, mamu čekam rekla je doći ako stigne ( nejavlja se na telefon znači krenula je-samo dok ona sve pijace obiđe svoj svoga zaboravi) ja dolazim...e enisa ne nosi dubak beze i ako dođem neću sa autom mm je otišao sa bibijem duša slatka kaže bilo mu hladno jutros ( grrrr opet) nebrini uzmem ga ja prije nanine potrebe za istim.