Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 3.6.2009 11:18:08
garica87
hej drage moje, imam mali problemcic.. poslije odnosa sa mm imala sam tolike bolove u stomaku i kicmi, da me je sve presijecalo... kako god se okrenes boli, cak i do bubrega (tako mi se cini makar).. jel ima koja nekakvo iskustvo s tim??
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 3.6.2009 15:10:08
snowrose
Draga Esma dobrodošla među trudilice.Ja na svoju bebu čekam skoro 3 godine i aBd dočekat ću je nadam se u skorije vrijeme.naravno to želim i ostalim vrijednim trudilicama.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 3.6.2009 22:57:32
snowrose
Draga,ne javljaš se.Ima li lijepih vijesti?Nadam se da DA.Ja zbog onog produženog krvarenja ne vjerujem da smo uspjeli iskoristiti one divne folikule. A sad čak nemam pojma kad da trebam dobiti .Malo me boli lijevi bubreg ili lijevi jajnik ni to čak ne znam šta je,a često idem u wc jer sam još uvijek prehlađena.Veeelika pusa i čuvam ti fige.U petak ću ponovo na MR,umirem od straha.
< Poruku je uredio snowrose -- 3.6.2009 23:01:13 >
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 4.6.2009 16:06:42
ivana st
Drage moje duže vremena vas čitam i zaista ste velika potpora jedna drugoj! Ja i MM se trudimo već dvije godine. iza mene je jedna kiretaža(plod se nije razvijao) i nakon toga nikako da ugledam dvije crtice na testiću . Pila sam vrkutu i marulju, mjerim bazalnu, koristila sam i lh trakice,ali zasad još nema rezultata.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 5.6.2009 14:15:20
Problematicna
Cetiri i po godine, za mene vec preduge. Umorila sam se od pogleda, pitanja i kojekakvih komentara od strane prijatelja, poznanika i njegove, a ponekad i moje porodice. Zdravstveno smo oboje dobro, ako se izuzme moj policisticni lijevi jajnik koji ne ometa ovulaciju.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 5.6.2009 15:05:51
marinela
Problematicna pridruzi nam se u cekaonici tamo smo uglavnom mi trudilice koje imamo iste probleme i popmazemo jedna drugoj utjesnim rijecima i savjetim....
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 5.6.2009 15:49:45
Anoniman
Hej ćao trudilice,bila sam ti kod dr.Godinjaka sinoć,pregledo mi je sve nalaze (hormone,papa test i ostalo) i kaže uglavnom su dobri ali na papa testu ima upale i dao mi neke vaginalete da ih koristim 6 noći,pa onda u julu kod njega na kontrolu i da radimo koliko sam ga razumjela neku polkoskopiju što nikad u životu neznam da sam radila,pa znaš li ti išta o tome ili bilo koja od trudilica,ja stvarno nisam upućena šta znači to. Hvala Vam puno na razumjevanju
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 5.6.2009 15:53:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA
Hej ćao trudilice,bila sam ti kod dr.Godinjaka sinoć,pregledo mi je sve nalaze (hormone,papa test i ostalo) i kaže uglavnom su dobri ali na papa testu ima upale i dao mi neke vaginalete da ih koristim 6 noći,pa onda u julu kod njega na kontrolu i da radimo koliko sam ga razumjela neku polkoskopiju što nikad u životu neznam da sam radila,pa znaš li ti išta o tome ili bilo koja od trudilica,ja stvarno nisam upućena šta znači to. Hvala Vam puno na razumjevanju
Našla sam na internetu kolposkopija,snimak neki da Bog sačuva,već me strah,ima li neko iskustvo s ovim
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 5.6.2009 17:07:03
alex_mo
Neutjesna,Kolposkopija je obican ginekoloski pregled.Samo sto tako otvorena snimaju te sa neki mikroskop koji odmah sve prikaze na ekranu.Gledaju grlic materice,dal ima neki izrastak ,polip ili nesto dr,zatim te namazu sa neku tekucinu,ako ima neku ranicu ,ta se oboji u drugu boju.Nista strasno 1-2 minuta ,a i uopste ne boli.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 5.6.2009 17:46:07
plava72
drage moje trudilice ja se za drugu bebu trudim tri godine, sa prvom nije bilo nikakvih problema (prije 8 godina) a sada ja imam povišen prl,a moj muž loš spermogram i varikocoelu,ja ne gubim nadu da ću jednog dana ponovo postati mama a to isto želim svim trudilicama sa rr
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 5.6.2009 20:28:30
dojbinica
IZVORNA PORUKA: plava72
drage moje trudilice ja se za drugu bebu trudim tri godine, sa prvom nije bilo nikakvih problema (prije 8 godina) a sada ja imam povišen prl,a moj muž loš spermogram i varikocoelu,ja ne gubim nadu da ću jednog dana ponovo postati mama a to isto želim svim trudilicama sa rr
ti i ja smo slične ja imam djete od 6 godina, ali ovo drugo nikao nam s ne da, sada sam počela i sa travama, pa vidjeću hoće li mi uspijeti
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 5.6.2009 20:36:07
alex_mo
Dojbnice i plava 72,i ja vam slicna.Samo moj decak sada 26.06 puni 11 godina ,a mi se trudimo od proslog septembra.Za njega sam ostala iz jednog obida,ali sada malo teze,mada sve ja kod mene i mm u redu. Mozda cu mu ovaj rodzendan dati najlepsi poklon....Molim boga