Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.5.2009 21:56:33
snowrose
Drage moje,bila sam kod doktora i kaže nakon pregleda da hvala Bogu nije ništa alarmantno- oskudan sukrvavi sekret.Na UZ je uočio jedan folikul 28 mm ( vjerovatno ostao od prošlog ciklusa ) i na drugom jajniku 15 mm.Nadamo se O i pratimo taj veći.U ponedjeljak ću do njega da vidimo da li je ( insala ) pukao.Prijateljica mi je nešto ranije rekla da kod nekih žena tako počne brljati pred O.Moj M i ja se trudimo pa ćemo vidjeti hoće li nam Bog dati da smo konačno uspjeli.Meni još uvijek u prijepodnevnim satima javlja ta nepoznanica. Velika pusa svim trudilicama.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.5.2009 8:17:17
snowrose
Hvala drage moje,u akciji smo stalno ,evo sad ću do dr pa da vidim šta je bilo tj. da li je bila O ili ću primiti Pregnil.Nadam se aBd da je sve ok i da će konačno uroditi plodom jer NADA ZADNJA UMIRE:Pusa.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.5.2009 9:23:32
Azure
Drage moje mame i buduce mame, evo mene nakon toliko vremena opet sa vama. jako sam uzbudjena i zbunjena. Mislim da sam trudna, ali nisam sigurna i evo ubi me neizvjesnost. Jucer sam trebala dobiti, ali nista od toga. Pojavljuje se blagi roskasti iscjedak - povremeno. Nikad mi ne kasni. NIKAD i po sebi mogu sat naviti. Imam mucnine vec nekoliko dana, ali sam mislila da je mozda augosugestija. S obzirom da mi je dragi muzic dosao s visemjesecnog puta tek prije 2 sedmice, uhvatili smo zadnji plodni dan ovoj mjeseca. JOooj ne mogu ni pisati normalno tako sam nemirna. Odoh po test!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.5.2009 10:15:42
Azure
Joj, hvala vam puno. Jako sam nevozna i dlanovi mi se znoje. Na poslu sam. I evo hrabrim se da odem uraditi test. Znam da je najbolje ujutro, al ja ne mogu cekati jutro. Nisam sposobna raditi. Evo idem, sada idem i nadam se da se necu razocarati. ljubim vas
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.5.2009 12:20:21
budućamama
Čestitam To su prekrasne vijesti Sad uživaj jer si zaslužila. Od srca ti želim ugodnu trudnoću, lak porod i zdravu bebicu... Uživaj u vremenu koje je pred tobom i u svemu što ono nosi sa sobom Sretno
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.5.2009 12:22:37
Azure
Hvala ti mila moja. Jos sam zbunjena i nekako mi se place . Nije mi prva beba, ali svejedno sam zbunjena i cak uplasena . Sada cu opet biti aktivan clan ovog foruma i trebam upoznati sve za mene nove forumasice.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.5.2009 12:27:27
Azure
Bas ti hvala!!! Ma joj u prva dva mjeseca prve trudnoce znali su sam moja mama i muz. Cekala sam da prodju eto da budem sigurna da je sve ok. Ne znam ni sadam zasto. A sada bih vikala na sav glas. I evo nekako sam lako to podijelila sa vama.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.5.2009 13:52:46
Anoniman
Hej draga Azure i mene si uznemirila da su mi suze Boga mi dragog krenule,a mogu misliti tebe.Nek ti dragi Bog da sve najbolje,da fino prođeš svih 9 mjeseci,da ako Bog da rodiš finu i normalnu bebicu. Svaka čast. Čestitke do neba za novog člana .
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.5.2009 15:15:16
snowrose
Drage moje,jutros sam bila kod dr.Folikul od 28 mm je prsnuo,kao i onaj što je u petak bio 15 mm.U petak sam imala i 1-2 manja folikula tako da sad trenutno ima još taj jedan od 13 mm.Tako da se nadam da je sve bilo ok.I da smo " potrefili " .Toliko od mene,ah da u subotu oko podne sam osjetila blagu bol pri dnu stomaka u nekoliko navrata pa se nadam da je to bila O i da su moji folikuli već bili zreli.Pusa.
< Poruku je uredio snowrose -- 25.5.2009 15:18:02 >
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 26.5.2009 0:39:14
alex_mo
Azure,cestitke i od mene,zelim ti da ti trudnoca bude laka isto kao sto si lako uradila novu bebicu.Znam kakav je taj osjecaj jer i ja sam sa prve bebe od jedanput ostala ,a sada se trudimo vise od 10 mjeseci,ali bice i moja i svim forumasica nova beba. Snowrose,cestitam.I ja sam imala isto tako veci foikul koi je prsno 18.05(puno radili) i cekamo .Ovih sam dana u temeljito spremanj kod kuce,tako da ne mislim na naredne 2 nedelje.Mozda mi i to pomogne. Svima od zelim puno srece,i naravno